0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Имам въпрос
« -: Август 20, 2007, 19:53:17 pm »
Аз съм нова тук ,но доста бързо усетих негативното настроение към клиниката на д-р Щерев.Аз не съм от София и тази клиника ми беше препоръчана като добра.Започнах да ходя там,даже ми предстои лапароскопия.Въпросът ми е такъв:Нежелани ли са тук пациентите на тази клиника?
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Имам въпрос
« Отговор #1 -: Август 20, 2007, 19:57:39 pm »
Жекова, мила, не знам защо реши, че пациентите на Щерев са нежелани тук. По-скоро има негативни мнения за самия Щерев (поне аз съм една от тях). Иначе има и бременни момичета, заченали в тази клиника. А, и да не забравяме, че в клиниката не работи само Щерев, нали?  :wink:

*
« Отговор #2 -: Август 20, 2007, 20:01:10 pm »
Ами започнах да се безпокоя,че не съм се запътила в правилната посока.И дали ако попитам нещо,свързано с тази клиника,ще ми бъде отговорено.Например сега ми трябва хотел в близост до нея.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #3 -: Август 20, 2007, 20:03:50 pm »
Добре дошла при нас! Има и момичета, които са доволни от клиниката на Щерев, защото там има много добри лекари. Напрример, една моя съседка съвсем скоро ще роди своите близнаци, заченати точно там при д-р Тимева, ако не се лъжа. Желая ти успех и сили в борбата! За хотел в този район не мога да ти помогна, за съжаление!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #4 -: Август 20, 2007, 20:09:00 pm »
А защо не се обадиш в самата клиника  и да попиташ тях за някакъв хотел наблизо? Сега се сещам, че някой беше споменал, че самата клиника дава някакъв апартамент или нещо от сорта под наем на пациентите си. Успех  :)

*
« Отговор #5 -: Август 20, 2007, 20:14:25 pm »
Много благодаря за информацията!
« Отговор #6 -: Август 20, 2007, 20:29:55 pm »
Здравей мила .В този форум момичетата са  обединени  не от това ,в коя клиника се лекуват ,а от общата  мечта да бъдат майки.Добре дошла при нас  и успех  . :bighug:
*
« Отговор #7 -: Август 20, 2007, 21:19:32 pm »
Подкрепям мнението на Аничка.Целта на форума е да си помагаме в трънливия път на стерилитета, а не да се делим на пациенти на този и онзи лекар.Примерно клиниката на Табакова-тук има страшно много (бивши и настоящи) пациенти, въпреки, че е една от най-недолюбваните клиники тук.Желая ти успех където и да се насочиш.
Аз лично не съм била пациентка на щерев, но определено ми стана противен след изказванията си в национален ефир по адрес на двойките с репродуктивни проблеми.Като лекар нямам наблюдения.
Желая ти успех, накъдето и да се насочиш!