0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Трябва ми генеколог
« -: Януари 10, 2008, 09:33:21 am »
Здравейте,пише ви една отчаяна от опити да забременее жена.От три месеца се преместих в София и още немога да си намеря генеколог.Личния ми доктор ме праща при някякви,за които две години в опити са напълно нормално време,и за които генекологичен преглед означава разказ от пациента.Моля ВИ,дайте ми съвет прикого да отида !!!!!Ако мястото, кадето ще Ви помогне-Зона Б5.Благодаря ВИ!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Трябва ми генеколог
« Отговор #1 -: Януари 10, 2008, 10:04:32 am »
Много трудно се четат такива постинги...
Клиниката на Владимиров ти е под носа.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #2 -: Януари 10, 2008, 12:37:16 pm »
Тамара,не мога да разбера защо си толкова груба?Момичето иска нашите мнения и опит ,към кого да се насочи,от къде може да знае ,че това е примерно клиниката на Владимиров.
*
« Отговор #3 -: Януари 10, 2008, 13:14:27 pm »
http://www.invitro-bg.com/
http://www.ivf.bg/?p=1
Две години не са малко.Трябва да посетиш специализирана клиника,обикновен гинеколог едва ли ще свърши работа.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #4 -: Януари 10, 2008, 14:16:48 pm »
Тоти, "Зачатие" е точното място!
Ази ти е дала линкове, прочети ги!
С търсачката можеш и още, тук има много информация!
Късмет!

генеколог не
гинеколог да
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #5 -: Януари 10, 2008, 19:56:56 pm »
Тамара,не мога да разбера защо си толкова груба?Момичето иска нашите мнения и опит ,към кого да се насочи,от къде може да знае ,че това е примерно клиниката на Владимиров.
Извинявай, ама тук грубата не съм аз. А твоят постинг е на 100% излишен. Както и абсолютно всички други, които съм чела.
Аз написах, че клиниката на Владимиров й е близо. Другото предложение дадено тук е Стаменов. Но часове при него за тази година НЯМА. Момичето сигурно преди или след като попита е прочело и знае кой е Д-р Владимиров.
И Рози, научи се да пишеш интервал след и не преди запетайките. И не приемай всички за идиоти по подразбиране.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.