0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кървене 20 дена след цикъл....?
« -: Август 04, 2007, 05:02:21 am »
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами,
Искам да споделя какво ми се случи този месец. Последният ми цикъл ми беше на 5 юли и по принцип до следващия би трябвало да минат 31 дни но за голяма моя изненада, след няколко опита за зачеване в дните на овулация, на 20 ден аз започнах да кървя. Първо си помислих 4е е зацапване но на 3 ден реших да ида на лекар, който не откри бременост или нещо сериозно и ме изпрати да си ходя. Само искам да добавя че аз живея в Ню Йорк и личното ми мнение е че лекарите за разлика от България е 4е те претупват на две на три, но както и да е......
Та лекаря ми ме прегледа, даде ми 2 теста за бременност и ме изпрати да си ходя и след 10 дена да си направя тестовете. Аз нямах никакво търпение и си направих след 2 дена и за моя голяма изненада първия беше положителен, но реших да проверя с втори който беше отрицателен. Това ме накара да ида до ли4ния си лекар и да си направя кръвен тест, който излезе отрицателен и съответно ли4ния ми лекар ми каза 4е това ми бил подранилия цикъл. ОК но бепше по различен от нормалния ми цикъл....
До тук ОК,случва се на всеки от време на време да му се сменят дните на цикъла( или поне аз така си мисля), но едно не мога да си обясня, защо през цялото време от самото на4ало (20 юли) до ден днешен продалжавам да имам постоянна предменструална или направо менструална болка и тежест и от време на време ми е лошо. Кървенето ми спря преди 2 дена но продължава да ми е лошо и да ми е напрегнато. Нямам никакви те4ения или някакви по разли4ни състояния.
Само искам да добавя 4е стойностите на хормоните ми на теста бяха перфектни.....Посъветвайте ме моля ви как да постъпя. Аз че ще отида на лекар е ясно, но проблема е 4е 4аса който ми дадоха е 4ак за след седмица. Тук нещата стават много по бавно от България или поне това са моите наблюдения и наблюденията на всички моми4ета около мен....
Много Ви благодаря предварително! Късмет на всички!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: Кървене 20 дена след цикъл....?
« Отговор #1 -: Август 04, 2007, 08:32:02 am »
Съвет не мога да ти дам, освен да отидеш на консултация с друг гинеколог, по възможност в специализирана клиника по стерилитет - там ще знаят за какво и как да гледат. Дано да е бременност  :crossfingers:

« Отговор #2 -: Август 19, 2007, 18:20:14 pm »
Момичета здравейте,
Месец по късно страта песен на нов глас. Пак кървя на 23тия ден. Ходих на милион и един теста и на всякъде казват 4е вси4ко ми е в нормата. Хормони в границата на нормалното при преглед всичко наред, ПАП тест отрицателен, а аз след поредния опит за бебе 8 дена след овулация пак с кървав теч и силни болки а и базалната ми температура не спада под 37.
Чета из форума за зацапване но всички говорят за кафеникаво или розово такова, а моето си е 4ервено и не е една две капки.....
Съвсем се обърках какво става А и за тест ми е рано имайки предвид че трябва да ми дойде на 26 след 7 дена...............
Къде да ида и какво да направя. Да стоя и чакам ли да спре или?
« Отговор #3 -: Август 19, 2007, 21:18:27 pm »
А за6то не попита6 Денис в 'Дайте да ви видя графиката',или да и прати6 ли4но съоб6тение.Сигурна съм 4е 6те се отзове,а и доста поназнайва.