0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Хубаво, ама за малко ...
« -: Септември 13, 2005, 16:03:29 pm »
Вече няколко вечери прекарвам с едно дребно човече :) на 3 годинки. Майка му и татко му ги няма, в чужбина са и той е тук при баба му. Обича да седи при мен, защото му обръщам внимание и си играя с него, ходим на магазина, возя гов колата :)

Супер - за няколко часа, ама после ........
Хубаво ми е да усещам че едно такова малко човече има нужда от мен, вярва ми напълно и разчита на мен и моята помощ. . .. . Вкопчва се в мен, когато ги е  страх, прегръща ме .... Всичо е супер, когато е при мен всичко е ок, следва чувство на радост че съм направила щастливо едно дете, но .... вечерите са най - кошмарни .... като си легна му удрям по един хубав рев ....

Моля се! Кога ще дойде нашият ред ? :(

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
Хубаво, ама за малко ...
« Отговор #1 -: Септември 13, 2005, 16:34:01 pm »
Напълно те разбирам...
И аз гледах този уикенд племенника на приятеля ми (3,5г.).
Водих го на детската площадка, той си намери приятелчета и игра с тях, а аз стоях на пейката и четох списание...После го водих на сладкарница. След това го къпахме, хранихме, преспивахме...
А вчера, истинските му родители дойдоха, заедно с 10месечното си момиченце, да си го вземат :(
На всичкото отгоре те знаят, че преди месец загубих бебето си и ме гледат толкова едно...неудобно, усещам, че не знамят какво да кажат...

И аз се питам - кога?... :cry:
Хубаво, ама за малко ...
« Отговор #2 -: Септември 13, 2005, 17:06:50 pm »
Таничка, недей, защото сърцето ми се къса. Другия месец, живот и здраве, ще стана леля. И ти си подир мен.
Нашият ред ще дойде, трябва да го вярваш. :kiss:
*
Хубаво, ама за малко ...
« Отговор #3 -: Септември 13, 2005, 17:15:02 pm »
Цитат на: novalexa
Другия месец, живот и здраве, ще стана леля. И ти си подир мен

Страх ме е от собствените ми реакции ...... когато дойде този момент :(

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Хубаво, ама за малко ...
« Отговор #4 -: Септември 13, 2005, 17:20:40 pm »
Таня, всичко ще е наред, ще успееш.
Хубаво, ама за малко ...
« Отговор #5 -: Септември 13, 2005, 17:32:57 pm »
Цитат на: Tania79
Страх ме е от собствените ми реакции ...... когато дойде този момент :(

Недей, не трябва. Целувам те и те прегръщам силно!
Хубаво, ама за малко ...
« Отговор #6 -: Септември 13, 2005, 19:47:23 pm »
Ей Таня, трябва да се стегнем, "Няма не мога, няма недей" нали знаеш. Ще дойде и нашият ред, макар че чакаме толкова много години. Ще дойде и ще се чудим после защо толкова дни и нощи сме плакали като луди. Пожелавам ти този момент да дойде още другия месец. Късмет и аз също те прегръщам силно и знай, че всички сме подвластни на съдбата.
*
Хубаво, ама за малко ...
« Отговор #7 -: Септември 13, 2005, 20:04:14 pm »
А знаеш ли колко е хубаво да си леля, Танче  :)
Ако знаеш какъв сладкиш си имам и колко много ме обича, в топ класацията му съм му, ..  опс, че сестра ми чете тука   :wink:
 :lol:
Ще видиш колко много ще го обичкаш - ми то е на сестричката ти :)  член на семейството :) Моя племеник като беше на една годинка много приличаше на мен :) И като си имам мои дечица пак ще си го обичам толкова много както сега, той си е на леля голямата любов.

Освен това пък нашите дечица ще имат братовчеди батковци и каки да ги пазят :)
*
Хубаво, ама за малко ...
« Отговор #8 -: Септември 13, 2005, 20:33:59 pm »
Абсолютно подкрепям Дони, толкова много обичам сладката си племеница, сякаш съм я имала винаги. Е тя се роди преди изобщо да съм се замисляла да имам свои деца, но си мисля, че това няма значение. Повярвай Таня, няма по - хубаво от това да обичаш такова малко същество пък било то и племеник.Сигурна съм че всички ние ще имаме и свои деца, но нашите малки племеници ще си останат първите дечица, които сме обичали повече от всичко. Бъди сигурна, че ще дойде от самосебе си, не го мисли, особено като порасне мъничко и чувствата станат взаимни. Моята племеница беше на 10м. като проходи и бяхме на гости, тя си щъка на сам на там и аз отидах да я гушна и да й кажа чао, а то мъничето само протегна ръчички и се сгуши, може би това беше първия и знак, че вече знае коя съм и колко много я обичам 8)
*
Хубаво, ама за малко ...
« Отговор #9 -: Септември 14, 2005, 12:30:10 pm »
Ooooo че ще обичам това бебче съм 100 % сигурна  :D

Но пак ще го има момента "Хубаво, ама за малко". Пак ще заспивам с ужасяващи мисли в главата си и сълзи ....

Искам "хубавото" за винаги ...

Хубаво, ама за малко ...
« Отговор #10 -: Септември 14, 2005, 13:26:06 pm »
Цитат на: Tania79
Ooooo че ще обичам това бебче съм 100 % сигурна  :D

Но пак ще го има момента "Хубаво, ама за малко". Пак ще заспивам с ужасяващи мисли в главата си и сълзи ....

Искам "хубавото" за винаги ...

Таня е ти цял живот ще раждаш май. Ми то като имаме бебета, колко време ще са бебета и колко години ще стоят до полите ни?

Малко за смях или за рев незнам, ама онзи ден ще слагам памперса на кумата на малката, че спи с такъв. Ми хубаво съм гледала, ама нещо не ми се отдава, макар че успях. Пък като знам тя как го слага с едно движение на ръката и спяща може памперс да сложи, та си мисля, кога и аз ще се науча така.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
Хубаво, ама за малко ...
« Отговор #11 -: Септември 14, 2005, 13:38:05 pm »
Цитат на: wassilena
Таня е ти цял живот ще раждаш май. Ми то като имаме бебета, колко време ще са бебета и колко години ще стоят до полите ни?

Успя да ме разсмееш  :lol: Благодаря ........