0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    kukurigu_ new

  Здравейте мили момичета!
 Отдавна не съм влизала или писала във форума, всъщност откакто се роди сина ми. Той вече е на 1,6 а това наистина е много време. Виждам че доста от "старите" момичета вече имат бебета за което съм много щастлива, дано тази участ сполети всички ви.
 Пиша ви по повод един проблем, който мъчи майка ми. Зная че това не е форум за подобни проблеми, но понеже не се съмнявам в компетентността на повечето от вас и понеже ми трябват координати на уролози избрах точно този раздел. Няма да ви се расърдя ако ме изрежете, но ще се радвам да ми помогнете. В следствие на 2 нормални раждания и на възрастта майка ми получава дискомфортно напикаване,заради отпускането на перинеума,  което напоследък се учести до такава степен, че вече не е възможно да ходи без превръзка. След консултация с гнеколог, станало ясно, че е нужна намеса на уролог?! Малко се учудих, но се оказва че е възможно проблема да се реши без хирургична намеса, а само медикаментозно. Много моля, ако някой от вас има координати на уролог с добра репутация, да ми ги даде, за да направим консултация.
Предварително благодаря!
От сърце желая на всички ви много щастие и да си родите хубави издрави бебета!!!
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Проблеми с перинеума- консултация с уролог?!
« Отговор #1 -: Август 07, 2007, 17:23:07 pm »
Обади ми се, ще те насоча.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу