Много съм ядосана!Днес бях в болницата, за да си взема епикризата и резултатите от хистологията!Не стига че ходя за трети път и чакам вече месец за тях, а на всичкото отгоре никой не ми каза или обясни какво "аджеба" означава всичко написано.
Затова моля ако някой има идея за какво иде реч, да изкаже мнение. Естествено аз ще потърся и лекарско такова, но дотогава предпочитам поне ориентировъчно да знам какво означава следното:
- Хистологичен резултат:Материал от CU-фрагменти от ендометриум в пролиферативна фаза
- мртропатия хеморагика овариалис. Аднекситис хриника адхезива. Ст пост резекционем парциалис оварии билатералис про киста оварии ет салпингонеостомия декстра. Обс Полипус ендометрии.
- хистеросалпингография:К.М. изпълни маточната кухина. Тънка струя от К.М. премина през дясната тръба и обрзува малък сак, а лявата не пропусна К.М.
На 05.07.07 се направи хистероскопия, абр. пробатория сепарата.
Кавум утери-6,5 см.Дясния остиум е свободен. Около ляв остиум и по фондус утери-белезникаво полипоидно разрастване с диаметър 0,5 см., което се екстрахира.
Мерси в аванс!