0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Клион Д
« -: Юли 29, 2007, 22:58:22 pm »
Някой използвал ли е Клион Д? Какви са вашите отзиви за него? Бяхте ли доволни от неговото действие.На мен ми е предписан за бяло течение. В други форуми казаха , че трудно се намирал наистина ли е така?Благодаря предварително.
[
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Клион Д
« Отговор #1 -: Юли 30, 2007, 00:09:01 am »
Ако не го намериш, помоли гинеколога си да го смени с друга форма на коназолов препарат, има ги на пазара.

Премествам ти темата в подходящия за това форум.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #2 -: Юли 30, 2007, 07:41:52 am »
Цитат
Някой използвал ли е Клион Д? Какви са вашите отзиви за него? Бяхте ли доволни от неговото действие.На мен ми е предписан за бяло течение. В други форуми казаха , че трудно се намирал наистина ли е така?Благодаря предварително.

Лекувала съм се с Клион Д - ефект нулев.
Колкото до дадената ти диагноза "бяло течение" - такова заболяване няма. Правилния метод е : микробиология на влагалищен секрет - изолиране на микроорганизъм и антибиограма за лечението му - предписване на лекарство.
« Отговор #3 -: Юли 30, 2007, 08:40:13 am »
Един единствен път през живота си съм имала кандида и се лекувах именно с Клион Д. При мен имаше ефект, но беше в комбинация и с друго лекарство.
*
« Отговор #4 -: Юли 30, 2007, 09:50:46 am »
Според мен първо трябва да се установи причината за бялото течение, и чак тогава да се търси адекватно лечение.Ползвала съм Клион Д преди около 7 години за някакво възпаление, но убий ме не мога да се сетя дали имаше ефект.В момента лекувам Кандида, но с други медикаменти.
Успех!
*
« Отговор #5 -: Август 03, 2007, 18:11:42 pm »
преди около седмица използвах клион д ,мисля че не е наи ефектен при бяло течение , на мен лично не ми помогна
*
« Отговор #6 -: Август 03, 2007, 19:50:37 pm »
И на мен са ми го изписвали, но много бързо прекратих слагането му, защото получих ужасен сърбеж. Намерих го в първата аптека, а аз живея в малък град.