0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

meri

закъснение и отрицателни тестове
« -: Септември 02, 2005, 17:01:57 pm »
Здравейте
от дълго време следя този форум и днес се обръщам към вас с въпрос.
От близо година правим опити, но не се получава, при мен всичко е наред, правих и цветна снимка - тя е ок, никога не съм имала оплаквания и някакви проблеми. Спермограмата на мъжа ми не беше с много добри показатели, ( наличие на по-голям брой левкоцити, и поради това по бавна скорост), но моят генеколог реши да ни даде още месец време ( и двамата работим под много стрес) преди да започне лечение на мъжа ми.
При мен цикълът е на 30-31 дена. Преди година беше малко по-дълъг. Трябваше да ми дойде между 26-28 август, а все още не е. Нямам никакви симптоми както иначе обикновено ( болезнени гърди), само тежест в коремната част и леки болки ( даже не бих ги нарекла така). Направих два теста последният - снощи - отрицателни.
Записах и час при гинеколог, но тя е много посещавана и чак след 2 седмици имаше час за прием.
Имал ли е някой такъв проблем? На какво може да се дължи ( например накакъв здравословен проблеч)? А възможно ли е все пак въпреки тестовете да се окажа бременна ( все още се надявам).
Благодаря ви предварително
*

Anonymous

« Отговор #1 -: Септември 02, 2005, 17:27:19 pm »
Възможно е да си бременна, но тестовете да не отчитат, защото е още рано.
« Отговор #2 -: Септември 02, 2005, 17:33:04 pm »
Дано да си бременна!
Иначе се сещам за още една възможност - ановулаторен цикъл, но дано не е това.
Късмет и ни дръж в течение  :D
*

svetlawoman

« Отговор #3 -: Септември 02, 2005, 19:51:04 pm »
Опитай с шуър чек-много е ефикасен! :roll:
« Отговор #4 -: Септември 03, 2005, 11:24:06 am »
Възможно е да си бременна, но след като тази гинеколожка е заета ,не можеш ли да отидеш при друга на преглед. Все пак тестовете не винаги са точни. Стискам палци да е станало чудото и ти желая късмет.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Септември 03, 2005, 11:26:52 am »
Направи си кръвен тест.
*

mery

« Отговор #6 -: Септември 07, 2005, 08:39:48 am »
здравейте благодаря за отговорите. За съжаление ми дойде ден след като пуснах съобщението. Ще разбера защо така се е получило след прегледа. Стискайте палци този месец да се получи, късмет на всички
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #7 -: Септември 07, 2005, 08:45:02 am »
Мери, ако искаш- можеш да се регистрираш, няма да те ухапе никой!  :lol:
Късмет следващия месец!!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит