0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Възможно ли е?
« -: Юли 25, 2007, 16:57:10 pm »
Здравейте момичета,доста време не бях посещавала форума(просто нямам достатъчно време)!Искам да поздравя тези които имат с какво да се похвалят и да пожелая на останалите скоро да се похвалят! :D
по принцип цикъла ми е 39 дни и идва точно на деня.Мин.месец трябваше да ми дойде на 27-ми и ми дойде но много странно само 3 дни и то по няколко капки,освен това нямах никакви болки(по принцип много ме боли)!Една вечер бяхме у мама на гости и тя ме извика(без да знае как ми е дошло)и ми каза че вижда промяна в мен,каза ми да си направя тест и аз и казах че последното му идване бешер странно,а тя каза че е възможна цветна бременност.На др. ден си направих тест-беше отрицателен,но чак като го направих видях че на кутийката пише"само за инвитро ползване"...какво означава това и дали не ми е отчело правилният резултат?Преди малко отивам в банята и гледам капка кръв,пак без болки без нищо,а трява(ако ще идва)да ми дойде на 05.08!Възможно ли е да е цветна бременност?Знам че най-лесно е да си наравя тест но ме страх,да не умре надеждичката...нали знаете какво е!Пишете какво мислите за моя случай,моля ви!
Re: Възможно ли е?
« Отговор #1 -: Юли 25, 2007, 17:01:32 pm »
  Няма какво да те е страх,така или иначе все някога ще трябва да разбереш .По-добре да знаеш ,отколкото да се чудиш.   :P  Дано да е положителен резултата.Стискам палци!
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #2 -: Юли 25, 2007, 17:02:55 pm »
bebence, един кръвен ще изясни нещата.
Не се бави. :D
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #3 -: Юли 25, 2007, 17:47:39 pm »
на вас ви е лесно момичета!тръгвате на лекар и готово!А ако ви кажа че в нашия ГРАД няма дори гинекологичен кабинет,имаше един гинеколог и той се премести в София!Най близкият ми е поне 100 км!Ужасно е
*
« Отговор #4 -: Юли 25, 2007, 17:49:05 pm »
по-добре направи тест веднага. ако си бременна и има кървене е добре да се консултираш с доктор възможно най-скоро!

« Отговор #5 -: Юли 25, 2007, 17:50:21 pm »
на вас ви е лесно момичета!тръгвате на лекар и готово!А ако ви кажа че в нашия ГРАД няма дори гинекологичен кабинет,имаше един гинеколог и той се премести в София!Най близкият ми е поне 100 км!Ужасно е
Ами тогава уринен.Предполагам че има уринни тестове.ако има бременност ще трябва да отчете вече.Желая ти успех!  :P
*
« Отговор #6 -: Юли 25, 2007, 17:58:15 pm »
както споменах последния тест(Синя мечта)беше отрицателен,но пишеше само за инвитро ползване!Някой знае ли какво означава това инвитро ползване и дали е възможно да ми даде невалиден резултат
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #7 -: Юли 25, 2007, 18:03:30 pm »

Бебенце, ама и аватара ти готин, гледам го и ми се ходи на море! :beach1:

както споменах последния тест(Синя мечта)беше отрицателен,но пишеше само за инвитро ползване!Някой знае ли какво означава това инвитро ползване и дали е възможно да ми даде невалиден резултат

8O 8O 8O При инвитро обикновенно не стигаме до уринарен!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #8 -: Юли 25, 2007, 18:06:51 pm »
мерси но го смених(преди да прочета мнението ти) сложих тоз с мотора щото нали съм си мотористка  :)
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #9 -: Юли 25, 2007, 18:27:00 pm »
мерси но го смених(преди да прочета мнението ти) сложих тоз с мотора щото нали съм си мотористка  :)

Опитах се деликатно да ти кажа че не е подходящ за форум в който момичетата с години се борят за бебе, но ти се досети сама!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #10 -: Юли 26, 2007, 10:33:15 am »
пишеше само за инвитро ползване
Това означава, че се ползва извън тялото. Всички уринарни тестове за за инвитро ползване. :D
Повтори теста като го смениш с друга марка по възможност. Ако пак е отрицателен, помисли за разходка до гинеколог.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #11 -: Юли 26, 2007, 10:48:04 am »
Мерси,това не го знаех...аз просто го свързах с инвитро оплождане и затова... :oops:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #12 -: Юли 26, 2007, 11:42:29 am »
Миличка прави тест и отиди на гинеколог колкото и далеко да е това не е за пренебрегване и дано да си бременна от сърце ти го желая.И мен ме беше страх от резултата,теста беше отрицателен,но...продължавам убедих се ,че страха само води до отчаяние,така че не отлагай.УСПЕХ

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #13 -: Юли 26, 2007, 14:00:25 pm »
благодаря за куража момичета!Вчера имах няколко капчици,а днес надеждата отново умря-дойде ми както трябва,с болките,с обилното течение и така...отчаях се вече!Но да си стискаме палци...и дано в близките месеци да ни сполети дългоочаквания резултат!Успех на всички