0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iren

?!
« -: Септември 03, 2005, 12:45:11 pm »
Здравейте. От известно време с моя вече съпруг от 12 дни се опитваме да си имаме бебе и нещо не се получава. По принцип трябва да ми дойде утре, но още отпреди десет дни гърдите ми се надуха и стоят твърди и чувствителни, като интересното е, че този път изпитвам по-засилена болка на зърната. От около 4-5 дни коремът ме боли както в деня, в който трябва да ми дойде, но не непрекъснато, а от време на време. Ето например днес все още не ме е болял. Та въпросът ми е възможно ли е да има бебе, кога най-рано започват първите симтоми на бременносттаБ Също така ако някой знае, може ли да ми кажете къде се прави спермограма и горе - долу колко пари излиза?
*
?!
« Отговор #1 -: Септември 03, 2005, 13:05:34 pm »
Изчакай още няколко дни и си направи тест за бременност. Не се панирай със симптоми, защото не винаги са показателни.
Успех  :) .
?!
« Отговор #2 -: Септември 03, 2005, 13:51:13 pm »
Това може и да са признаци на наближаваща менструазия, и мен 7 дни преди да ми дойде ме болят ужасно гърдите и корема по 2-3 дни. Изчакай няколко дни - поне 3-4. Успех!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
?!
« Отговор #3 -: Септември 03, 2005, 17:29:47 pm »
Мила не бързай толкова - 12 дни, някои момичета тук пробват с години и не се получава
?!
« Отговор #4 -: Септември 03, 2005, 19:07:22 pm »
Лейди, от 12 дни са женени, опитват от "известно време"  :D
?!
« Отговор #5 -: Септември 03, 2005, 23:02:11 pm »
Ирен,нещо не ми стана ясно-от 12 дни сте женени или от 12 дни опитвате за бебе???И защо искаш да правите спермограма,след като сте женени от 12 дни,ами изчакайте поне няколко месеца!!!Моля те да изясниш точно какви проблеми имате,за да можем да дадем съвет.И най-вече от колко време опитвате???
?!
« Отговор #6 -: Септември 03, 2005, 23:50:08 pm »
Абе момиче кви ги говориш бе, ние опитваме от 5 години и не се получава, ти за 12 дни си седнала да се косиш????????????????
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: ?!
« Отговор #7 -: Септември 03, 2005, 23:58:49 pm »
Цитат на: iren
От известно време с моя вече съпруг от 12 дни се опитваме да си имаме бебе и нещо не се получава.

Чакайте и аз да му направя анализ на това изречение, че голямо объркване стана.

От колко време опитваме да си имаме бебе? От известно време.  Понеже на нас не ни е известно, очакваме включване от Ирен.

С кого опитваме да си имаме бебе? С моя вече съпруг от 12 дни. Станали са съпрузи преди 12 дни. Честито! :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #8 -: Септември 04, 2005, 00:13:54 am »
Цитат на: Meli
Чакайте и аз да му направя анализ на това изречение, че голямо объркване стана.

направо сте си сбъркала професията, уважаема...  :P

мда, злоупотребата с думите може да доведе даже до войни...
и нещо малко офф-топик, но повлияно от темата... бе навремето, първо се женехме, па после правехме опити за бебета, що сега така?  :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #9 -: Септември 04, 2005, 00:15:21 am »
Цитат на: jam
... бе навремето, първо се женехме, па после правехме опити за бебета, що сега така?  :)

Тихо сега и ти, де, тъкмо замазахме положението!  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #10 -: Септември 04, 2005, 07:31:26 am »
бе навремето, първо се женехме, па после правехме опити за бебета, що сега така?  :)

И ние така jam и ние така, ама ей на iren е пробвала наопаки .... и какъв е извода ... няма ред и това си е - последователността не помага на бебеправенето.  :lol:
*

aqa

« Отговор #11 -: Септември 05, 2005, 14:14:18 pm »
Цитат на: klia
бе навремето, първо се женехме, па после правехме опити за бебета, що сега така?  :)

И ние така jam и ние така, ама ей на iren е пробвала наопаки .... и какъв е извода ... няма ред и това си е - последователността не помага на бебеправенето.  :lol:

:lol:  :lol:  :lol: ако бяхме подходили така ,поне половината нямаше да са тук сега; така де :wink:  :wink:  :wink:

:oops:  :oops:  :oops:
?!
« Отговор #12 -: Септември 05, 2005, 14:47:13 pm »
Няма гаранции за това е аз не съм женена и пробвам от 9 години ама какво.
За по-горе щях да казвам традициите не са това което бяха.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
?!
« Отговор #13 -: Септември 05, 2005, 18:37:28 pm »
Че и аз не съм все още бракувана ... то не се знае до кога де, щото ръкавицата ми е хвърлена... но традициите не ги спазвам , пък година и осем месеца вече неуспехи... ма кво да се прави живот или живад.