Здравейте момичета,обръщам се към вас за помощ!Аз съм от Пазарджик и от няколко години имам гинекологични проблеми-възпалителни процеси и силно бяло течение,иначе яйчниците ми бяха добре-до миналата седмица,когато реших да отида при лекаря си на профилактичен преглед и той каза,че имам подуване на левия яйчник и най-вероятно е кистозен!Не ме гледа на ехограф,просто каза че ще изчакаме да ми дойде,за да види дали не се е пукнал!Бях като ударен хеликоптер,не знаех на къде вървя,не можех да чакам още 20 дни за да разбера какво е положението ми,затова реших да отида при доц. Попова,от която моя приятелка беше много доволна!И така вчера имах запазен час в 15:15 часа,влязох,покозах й диагнозите от лекуващият ме доктор и тя ме прегледа-точно за 5 мин.Каза че яйчникът ми е кистозен и ако не се спука до 2 цикъла ми предстой лапароскопия...Когато се прибрах в къщи не бях на себе си-много ме е страх!Кажете ми не е ли много прибързано да се говори за лапароскопиа,не е ли редно първо да се пробва с хормонално лечение?!?И още един въпрос,ако се стигне до там коя клиника и кой доктор ще ми препоръчате да направи лапарото?!?
Предварително благодаря!