Фреш, ами ходила съм при кажи речи всички лекари там /посещенията в тази клиника специално/съм ги започнала през септември миналата година. Преглеждали са ме и д-р Савова, и д-р Тимева, а тази последната инсеминация ми я направи д-р Андреева. Иначе лекуващия ми лекар ако за там изобщо може да се каже такова нещо е д-р Ганева. Последно бях пак при нея, първата инсеминация ми я прави тя, може би и втората щеше да направи, но беше в отпуска. Мисля, че всички са добри. Доволна съм от д-р Андреева, въпреки че до деня на инсеминацията не ме беше виждала изобщо, тя направи всичко възможно за мен в един ден, в който в болницата беше лудница от пациентки. Мисля, че си върши съвестно работата. От д-р Ганева също съм доволна, винаги е била внимателна с мен. Не винаги резултатите са били такива, каквито ми се е искало да бъдат, но за това не могат да бъдат винени лекарите. Впечатленията ми са, че там се работи в екип по една и съща схема и по един и същ метод, затова няма значение при коя от лекарките ще отидеш. Всички са професионалисти. Това, което не ми харесва е, че има много пациенти и понякога се чувстваш като един от многото на конвейра... От ембриоложките също съм доволна, каквото съм питала са ми обяснявали, старали са се да спомогнат с каквото могат. Като цяло съвета ми е при когото и да отидеш да си гониш нещата, да питаш и да разпитваш, защото понякога нещата остават недоизяснени и трябва да ги научаваш в крачка, когато не винаги можеш да реагираш навреме. Успех ти пожелавам!