Благодаря Ви мили момимета!Благодаря за всичко което сте ми написали!За разбирането,за оптимизмът,За всичко!
[quote Има една теория - неистовото желание , фикс идеята , стремежът на всяка цена , убиват мечтите , защото са съпроводени със страхове , а тези страхове , също се сбъдват.[/quote][/i][/i][/i
Ужасно си права Efirche!Но много ми е трудно да се преборя с това!Скоро Алена ми отговори на едно мое писмо и ми пишеше,че моята фикс идея на всяка цена да имам дете е една от причините за моята загуба!Но ако някой може да ме научи да не мисля постоянно за това ...Не мога.Това е най-съкровенната ми мечта!Дълги години се радвах на чужди деца и се опитвах да си внуша ,че господ ми дава тези радости заради празнината в живота ми.Само че годините минават, но в сърцето все още съществува тази празнина!Дори напротив-отвори се бездна след бебчо.
А ми съпругът ми?Той е много добър човек.Уважава ме и е готов на всичко за да бъдем истинско семейство.Той не го ли заслужава?!
След секциото крещях,и виках и неистово се молех отново да съм бременна!Сега ,веднага ,на мига.И още тогава разбрах,че не мога да се предам.Че не мога да спра след това...После настъпиха отчаяние,самосъжаление...а сега отново плаха надежда.
[quote но мога да кажа,че се надявам НИКОГА и на НИКОЙ да не се налага да преживява такъв кошмар!!!!
[/quote]
Абсолютно си права Катя13!НИКОЙ и НИКОГА не трябва да губи децата си,защото те са най невинните същества на земята!