0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

пишете ми
« -: Август 03, 2005, 14:25:41 pm »
Ззравейте мили приятели !
Пише ви една жена на 35г.Отчаяна съм.Искам дете, а тръбите ми са проблемни.Едната в дясно е с ампуларна непроходимост и има формиран сак, а другата лявата пропуска малко количество.Това го знам от цветна снимка, която си направих.Ако сте чували нещо от народната медицина, някаква терапия, билки и др. моля Ви пишете ми, ако сте имали сходни с мойте проблеми и сте ги разрешили ще ви бъда много благодарна.Казват ми, че единствената възможност е ин витро, но затова аз нямам финансовавъзможност.И гаранция няма, че опитътще бъде успешен.При тези манипулации успеваемостта не е много висока.Чувствам, че губя почва под краката си ...Съпругът ми също се отдалечава от мен.Той иска дете, а аз не мога да му родя.Това е моя проблем и затова реших да Ви пиша.Ще приема всякакви съвети, идей и ще съм Ви много благодарна, ако ми пишете!

Вяра
*
Re: пишете ми
« Отговор #1 -: Август 03, 2005, 14:41:29 pm »
Съпругът ми също се отдалечава от мен.Той иска дете, а аз не мога да му родя.Това е моя проблем и затова реших да Ви пиша.Ще приема всякакви съвети, идей и ще съм Ви много благодарна, ако ми пишете!

Вяра[/quote]

Здравей Вяра.Името ти трябва да те подсеща какво да правиш.Трудно може да се даде съвет след като се е стигнало до ин-витро.Всеки ще ти каже направи го.Мога да ти дам един съвет само.От това което пишеш,че съпругът ти иска дете,а ти неможеш да му го родиш разбирам,че се самообвиняваш.Никой човек не иска да има проблеми със забременяването и то независи изцяло от него.Не се самообвинявай а вярвай,че ще стане.Най-хубаво е да разговаряш с мъжът ти за да се сближите пак.Аз моят мъж винаги го държа в течение като ходя на лекар какво ми правят,защото и той е част от проблема.Надявам се поне мъничко да съм те успокоила.
*
« Отговор #2 -: Август 03, 2005, 14:54:53 pm »
Ако търсиш нещо от народната медицина скоро се обсъждаше една рецепта със зеле в клубовете в дир-а.  Можеш да прочетеш тук
Калните бани също помагат, можеш да се поразровиш назад и за тях да прочетеш.
Успех!  :)
*
пишете ми
« Отговор #3 -: Август 03, 2005, 15:42:18 pm »
Здравей Вяра,
искренно съчувствам за състоянието ти, опитай с лечение в Кюстендил или Поморие на кални бани. Ин витрото % -та на успеваемст е 22 - 25. Честно казано и това е нещо за хора които нямат друг вариянт. Няма гаранция, че ще стане от първият път, но пък знае ли човек. Желая ти успех.
пишете ми
« Отговор #4 -: Август 04, 2005, 13:02:09 pm »
Здравей!
Първо не се отчайвай!
Напълно те разбирам з-о и аз имам такъв проблем.
Неприятното е, че за съжаление билколечението едва ли ще ти помогне много. Аз лично съм опитвала рецептата със зелето и нямаше ефект.
Разбирам, че имаш финансови затруднение, но защо не опиташ да кандидатстваш по здравна каса. Така сумата, която ще ти е неободима ще е по-малка. Аз направих точно така.
А за мъжа ти не знам какво да кажа.
Моят мъж ме подкрепя изцяло и стои зад мен.
Опитай да поговориш с него. Да му обясниш, че това може да се случи на всеки. И че трябва да се подкрепяте з-о само заедно можете да разрешите проблема.
Желая ти успех!
*
« Отговор #5 -: Август 04, 2005, 14:02:59 pm »
Неzнам колко ще ти помогнат билките, но се поинтересуваи zа кални бани. Не съм сигурна, нека другите моми4ета да кажат, но мисля 4е минават преz zдравната каса. Преди време едно от моми4етата тук zабременя след бани в Кюстендил.
Успех.  :)
пишете ми
« Отговор #6 -: Август 04, 2005, 14:07:12 pm »
Здравей Вяра,
бъди силна, тук имаш подкрепата ни, може би трябва повече да разговаряте със съпруга ти. Не само за това, а за всичко. Аз мисля, че така се разчупват повече нещата между хората.
Успех, надявам се всичко между вас да е ок, а проблеми, които не ни убиват ни правят по-силни нали знаеш!!!!!!!!!!! :blowingdust:
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
пишете ми
« Отговор #7 -: Август 11, 2005, 15:52:02 pm »
Скъпа Вяра, не се отчайвай. Аз също бях на кални бани в Кюстендил. За сега няма резултат, но доктора ми каза, че от първия път не винаги се получава. Препоръча ми да ходя два пъти в годината - веднъж през пролетта (април - юни) и веднъж през есента (септември-октомври). Процедурата се заплаща по НЗОК, само отиди при личната си лекарка и настоявай да ти обясни и да ти помогне с подготовката на документите. Хубаво е,че имаш цветна снимка, това е едно от нещата, които се изискват за да ти заплати Касата разходите.

Мисля, че и другия съвет за включване в програмата за ин витро по НЗОК е добър. Така, че горе главата и продължавай да се бориш :bighug:
Намерихме нашето синче.
*

ДЕСИ

ЗА БОГА МОМИЧЕ!
« Отговор #8 -: Август 12, 2005, 10:16:10 am »
ЗДРАВЕЙ,
МОЛЯ ТЕ НЕ СЕ ОТЧАЙВАИ.АЗ СЪМ СЪС ДВА СПОНТАННИ АБОРТА И ЕДНА ИЗВЪНМАТОЯНА.АМПУТИРАНА МИ Е ЛЯВАТА ТРЪБА А ДЯСНАТА МИ Е В ОТВРАТИТЕЛНО СЪСТОЯНИЕ.КОГАТО МЕ ОПЕРИРАХА ИСКАХ ДА НАПУСНА СЪПРУГА СИ ЗАЩОТО ВИНАТА Е В МЕН И БЯХ ДЛЪЖНА ДА ГО ПРЕДЛОЖА В КРАЙНА СМЕТКА ТОЙ МОЖЕ ДА ИМА ДЕТЕ С ВСЯКА ДРУГА ЖЕНА.ТАЗИ МИСЪЛ МЕ УБИВА ВСЕКИ ДЕН СИ МИСЛЯ ЧЕ АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ НЯКОЯ МОМА МУ ЗАВЪРТИ ГЛАВАТА И ТОЙ ЩЕ МЕ НАПУСНЕ.НО ПОСЛЕ ОСЪЗНАХ ЧЕ ИМА МНОГО СЕМЕЙСТВА КОЙТО ИМАТ ДЕЦА И ПАК СЕ РАЗДЕЛЯТ;РАЗВЕЖДАТ И АКО СЪПРУГЪТ ТИ ТЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ ТОВА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПРОБЛЕМ.ПРОБЛЕМЪТ Е В НАШИТЕ ГЛАВИ ЗАЩОТО ВИНАТА Е В НАС.А АКО НАИСТИНА СИ ПОЗВОЛИ ДА ТЕ ОБВИНИ БЯГАЙ НА ДАЛЕЧ.АКО ПРОБЛЕМЪТ Е В НЕГО ТИ БИ ЛИ ГО НАПУСНАЛА?ЗАЩО НЕ МУ ПОСТАВИШ ВЪПРОСЪТ ПО ТОЗИ НАЧИН-НА ТЕБ ДА НЕ ТИ Е ЛЕСНО?МОЯТ ЛЕКАТ МИ КАЗВА ВИНАГИ КОГАТО ОБЯВИМ НЯКОЙ СЛУЧАЙ ЗА БЕЗНАДЕЖДЕН НИ ИЗНЕНАДВАТ С БЕБЕ...МЕДИЦИНАТА НЕ Е МАТЕМАТИКА ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО.ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ И КАЛНИТЕ БАНИ СА ОТЛИЧЕН СЪВЕТ СПОРЕД МЕН ДЕ.
*

Svetlana

• *
  • 31
  • Има цели, които си заслужават, само ако не убиват
пишете ми
« Отговор #9 -: Август 16, 2005, 12:53:35 pm »
здравей?
аз искам да ти разкажа за една история със щастлив край :o
В началото на март лежах в болницата с жена на 38 години бременна след 2-то инвитро, миналата седмица ни зарадва с едно прекрасно момченце. Та много и се възхитих на куража и силното желание да има дете. след пластика на трьбите и безброй много ходене по мъките и едно неуспе6но ин витро и липса на пари тази жена си грабва чантичката и заминава в Гьрция без да има работа или някакви пазнати. За да сьбере пари за 2-ро ин витро.Много се радвам за нея и пожелавам на теб да имаш кураж и късмет да продължиш напред за да се сбъдне мечтата ти:)))
*
Пишете ми
« Отговор #10 -: Август 16, 2005, 13:19:29 pm »
Вяра, ако много държиш на народна медицина можеш да звъннеш на тел.05933/34-60.Това е телефона на билкаря Димитър Куцаров, от с.Каменар .Близо до Бургас.Казват,че виждал органите ,като на скенер/събота и неделя/. stork-girl
*

Sofka

смелост
« Отговор #11 -: Август 25, 2005, 15:08:49 pm »
Здравей Вяра,

Бъди силна и не се отчайвай.Не вярвам,че мъжът ти се отдалечава от теб, можеби по свой собствен начин преживява нещата.Бори се :P .
Знай, че в края на тунела винаги има светлина.
*

svetlawoman

вярвай
« Отговор #12 -: Август 26, 2005, 22:40:31 pm »
здравей вяра!Моля те не се отчайвай и не си мисли,че съпругът ти се отдалечава от теб.Тъй като ти се самообвиняваш, си мислиш,че и другите те обвиняват,но това не е така!Аз съм сигурна,че те обича много,но може би в момента е малко объркан и му е необходимо време да помисли.ОТвсе сърце ти пожелавам да имаш свое дете,но ако все пак не се получи не забравяй ,че има много изоставени деца,които копнеят за обич и внимание!
*

Anonymous

пишете ми
« Отговор #13 -: Септември 08, 2005, 14:36:35 pm »
И аз смятам, че ако един мъж създава проблем помежду Ви от това, че ти е трудно да забременееш, просто не те заслужава. На мен ми се случи същото преди 7 месеца. Опитвахме да имаме дете 6 година и нищо не ставаше, той ме изостави, защото мислеше, че проблемът е в мен. След това аз отидох и си направих изследвания, оказа се, че всичко ми е наред, но той имаше проблем със сперматозоидите. Така, че просто последното, за което трябва да мислиш е той. Мисли за себе си, за здравето си, но не и за него. Месец след раздялата ни срещнах нов мъж, който е готов на всичко да има дете от мен, въпреки, че не знае, че всичко ми е добре. Така, че успех и да не ти пука. Някои мъже просто са егоисти.
« Отговор #14 -: Септември 10, 2005, 00:58:19 am »
Цитат на: viara_nadejda
Ззравейте мили приятели !
Пише ви една жена на 35г.Отчаяна съм.Искам дете, а тръбите ми са проблемни.Едната в дясно е с ампуларна непроходимост и има формиран сак, а другата лявата пропуска малко количество.

Здравей все едно прочетох моята диагноза само дето мойта дяна траба е премахната преди 4 години а лявата ми е с ампуларна нерпоходимост и формиран сак.И на мен ми казаха, че единствения изход е ин витро.А финансовото ми състояние не ми го позволява.Но не смятам да се отказвам така лесно.Решила съм се на лапароскопия тя поне не е толкова скъпа.Моля те да не се отчайваш а и мъжете иживяват тези проблеми по постранен начин.Няма невъзможни неща така казва моя съпруг.