0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

beni

секс след мисед
« -: Септември 11, 2005, 16:10:54 pm »
здравейте,искам да ви попитам кога най рано мога да възстановя сексуалния си живот след направен ми кюретаж  в 9 г.с- "кухо яйце".за бебеправенето знам че трябва да се изчака поне 6 месеца. кървенето ми беше 2 дена,след това бях на преглед  всичко -О.К.изписаха ми антибиотик.  :( благодаря ви предварително!
секс след мисед
« Отговор #1 -: Септември 11, 2005, 18:42:05 pm »
Aми след 10тина дни.........
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
секс след мисед
« Отговор #2 -: Септември 11, 2005, 19:41:55 pm »
изчакай поне седмица и когато се чувстваш готова.
а кой ти каза, че трябва да чакаш цели 6 месеца?
на мен ми казаха 2-3 цикъла да изчакам само...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

beni

секс след мисед
« Отговор #3 -: Септември 11, 2005, 23:05:25 pm »
лекуващия ми лекар ми каза да изчакам 6 месеца за да подновим бебеправенето,но и да ви кажа предпочитам да мине малко време та да го позабравя.все си повтарям че е имало да става и така е трябвало да бъде! вие при първите си полови взаимоотношения как се чувствахте,изпитвахте ли някаква болка?на мен вече ми се  :bed: но малко ме е страх да не си навредя нещо,знам също че трябва да е с презерватив за да не стане инфекция.
*
секс след мисед
« Отговор #4 -: Септември 12, 2005, 00:53:51 am »
на мен доктор ми е казвал,че след един месец матката е напално въстановена за нова бременост, така че не чакай прекалено дълго е не е казано и веднага ама аз от спазване на 6-8мец.сега какво след 3год.нищо.
*

beni

секс след мисед
« Отговор #5 -: Септември 12, 2005, 20:28:33 pm »
защо бе душа,не се ли получава при теб?аз не искам да избързвам толкова поради простата причина че не искам да насилвам нещата. :roll:
секс след мисед
« Отговор #6 -: Септември 13, 2005, 10:08:43 am »
Аз лично изчаках да приключа с лекарствата и след това възстановихме нормални контакти. Ние  се пазихме 4-5 месеца. Сега възобновихме опитите.