0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

katcze

problem li sa kilogramite za problemno zachatie
« -: Август 05, 2007, 13:06:44 pm »
 :Pminalata godina imah abort slet tova kachih blizo 10KL KAJETE MI DALI IMA PROBLEM ZA KILOGRAMITE
Re: problem li sa kilogramite za problemno zachatie
« Отговор #1 -: Август 05, 2007, 13:57:36 pm »
   Зависи за какви килограми става вапрос,ако правите опити и не става наи-добре се консултирай с лекар!  :P
« Отговор #2 -: Август 05, 2007, 14:10:59 pm »
mi minalata godina kogato zabremeniqh bah 84 a seha sked aborta sam 94 kachih gi za edna godina pak nakoi mi vika che nama problem no as misliq che moje da ima nama rezultat ot edna godina
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #3 -: Август 05, 2007, 17:33:08 pm »
По принцип рязката промяна в теглото влияе на нивата на хормоните, би могло да е оказало влияние, а може и да не е. Ти правиш ли някакви изследвания?
« Отговор #4 -: Август 05, 2007, 17:41:40 pm »
Да, със сигурност килограмите могат да са проблем.  Чела съм го някъде, но не ми се рови сега из нета да го търся.
При всички обстоятелства подкрепям момичетата, че са нужни и изследавния.
Този аборт добре ли мина, да не се е объркало нещо там - инфекции, чудесии.
Stanley_78 е права, трябва да си провериш и хормоните, тези на щитовидната жлеза също. От какво си напълняла от нерви, от ядене, от заседял начин на живот или заради метаболизма. Трябва да ги видите тези неща, защо не потърсиш консултация с ендокринолог на първо време.  Така ще си отговориш на два въпроса на какво се дължат килограмите и имали хормонален проблем за зачеването.
Това от мен

Гласувай за мен и за моето бебе инвитро http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=981&s=
« Отговор #5 -: Август 05, 2007, 17:46:12 pm »
ОООО СЛАВА НА ГОСПОД ВСИЧКО МИНА ДОБРЕ СЛЕД АБОРТА НИКАККВИ ПРОБЛЕМИ НАМАХ МИ ЗА КИЛОГРАМИТЕ НЕ САМ СИ ПРАЖИЛА ИСЛЕДЖАНИЯ
« Отговор #6 -: Август 05, 2007, 17:53:28 pm »
КАЧИХ КИЛОГРАМИТЕ ОТ ЗАСЕДНАЛ НАЧИН НА ЖИВОТ НЕ РАБОТИЯ ПО ЦАЛ ДЕН САМ СИ В КЪЩТИ МЪЧА СЕ ДА ПРАВИЯ ДИЕТИ НО НЕ СТАВА И МИСЛИЯ ДА ЗАПОЧНА С АКТИВЕН ФИТНЕС ДО СЕГА МИ КАЗВАХА ПОЗНАТИ ЧЕ НАМА ПРОБЛЕМ ЗА КИЛОГРАМИТЕ
*

stanley_78

• 408
« Отговор #7 -: Август 05, 2007, 17:56:57 pm »
Ти най-добре иди на ендокринолог и кажи какво те притеснява. Разкажи му за аборта и за това как си качила 10 кг след това и как близо година бебето не става, той би трябвало да назначи точните изследвания.  :crossfingers:
« Отговор #8 -: Август 05, 2007, 18:08:00 pm »
става мерси zа савета ама да ти кажа ЧЕСНО МНОГО НЕ МИ СЕ ХОДИ ПО ЛЕКАРИ НО СТОМ КАЗВАШ ЩТЕ ТЕ ПОСЛУШАМ
*

stanley_78

• 408
« Отговор #9 -: Август 05, 2007, 18:20:59 pm »
Аз не го казваму за да ме послушаш, а да си дадеш отговор на въпросите. Виртуално няма как да се изследваме.  :wink:  :D
« Отговор #10 -: Август 05, 2007, 18:22:49 pm »
така е права си и ти благордрия
« Отговор #11 -: Август 05, 2007, 18:50:12 pm »
Ето ти едно линкче http://www.nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm
да си сметнеш индекса на теглото "Body mass index" при стойности над 30 американците (тия хора правят изследване за всичко, за което може да се сетиш)твърдят, че теглото е сред факторите за намалена плодовитост. При всички обстоятелства е по-добре да намалиш теглото преди забременяване, че после и без това се качват килограми,и може да стане доста некомфортно.