0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

много моля за отговор, ако някоя от вас има информация:
вчера правих цветна снимка.Днес не само, че не спирам да кървя, но и се отделят доста дебели ципи.Какво е това?
*
аз съм правила цс но такова нещо не ми сее случвало,имах само леко прокървяване (зацапване).Обади се на лекаря който ти го е правил.Явно ,че нещо нее наред.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Заддължително се обади на лекаря си. И аз имах зацапване и изтичане на контрасно вещество, но съвсем малко. Но два дни кървене и ципи ми звучи доста сериозно.
Успех и дано всичко е наред :balk_103:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
Ще потвърдя и аз това не е на добре. Може да има възпаление, незабавно на преглед. Успех!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
много моля за отговор, ако някоя от вас има информация:
вчера правих цветна снимка.Днес не само, че не спирам да кървя, но и се отделят доста дебели ципи.Какво е това?

Да има малко кървене е нормално,но тези дебели ципи??? 8OОбади се на док и се консултирай!
Кой ден от цикъла ти е направена снимка???
Дано всичко да е наред .Успех.
Пиши как са нещата
Аз прокървих в момента на ЦС - даже имаше червено петно на чаршафа под мен, където лежах за ЦС и дори се уплаших, но след това само ми зацапва 1-2 дена и нищо. Но до края на месеца ми беше кофти и некомфортно.
Това при теб не знам какво е. На кой ден от цикъла я прави снимката?
Правих я на 10 ден.Цикълът ми продължи 7 дни, а овулацията ми е към 17 ден.Днес ходих на лекар, който ме прегледа и каза, че няма възпаление, но за всеки случай при изписа антибиотик.Всички симптоми засега напълно изчезнаха.Дано всичко да се нормализира.......Снимката показа две проходими тръби, всички останали изследвания са в ред и пак нищо не се получава.........
Здравейте,момичета!
Днес ми правиха цс искам да питам, колко време е нормално да кървиш след нея? Благодаря предварително!
След моята цветна снимка, имах кървене за около 2 дена. Беше по-скоро, като зацапване.
След моята цветна снимка, имах кървене за около 2 дена. Беше по-скоро, като зацапване.
При мен беше същата работа :)
На деня на снимката и на следващия.
По-скоро изтичане на контраста, отколкото на кръв.
« Последна редакция: Юни 27, 2007, 20:22:37 pm от BLACK_ROSE »
*
колко време е нормално да кървиш след нея?

Ден-два-три, не повече.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Благодаря,момичета за бързите отговори! Правиха ми я сутринта и после много ме болеше корема , в момента съм страшно подута.Това нормално ли е?
*
Нормално е. Ако те боли, можеш да вземеш нещо болкоуспокояващо.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Благодаря! Радвам се че ви има.Научих много от форума,което ми даде сили да продължа напред.
*

stanley_78

• 408
Снимката показа две проходими тръби, всички останали изследвания са в ред и пак нищо не се получава.........
Изчакай със заключенията и действайте този месец. Моят доктор казва, че след ЦС нещата се улесняват. Тя си е един вид продухване на тръбите. Успех, не се притеснявай ще стане работата  :wink:
Благодаря ти, stanley_78 за окуражаващите думи!Два дена имах болки и това ме притесняваше, но вече отминаха.По всичко изглежда, че влизам в овулация.Дано всичко бъде наред!
*

stanley_78

• 408
Айде, стискам палци, действайте  :wink: