Стана ми интересна темата, може би, защото съм на същата възраст. Не се сърди на приятеката си! Не го е казала от лоши чувства! Просто си по-чувствителна на тази тема и това е нормално.
Действително е крайно изтощително да се гледа малко бебе.
И аз сега, след поредната безсънна нощ,си мисля
колко по-лесно щеше да ми е с по-големи деца или само с едно. Но пък нямаше да ги има и щастливите моменти около едно бебе!
За второто ми дете правих опити за забременяване почти 3 години/първо малко несериозно - не очаквах, че ще имам проблеми и мислех, че просто не е дошъл моментът за това, а после попадах на непододящи лекари, които само ми изгубиха времето и парите/.
И когато бях вече отчаяна и реших, че спирам да следя темератури, дати и т.н., се оказа, че съм бременна.
Напълно те разбирам, че всичко, което е свързано с бебета, ти действа така! При мен имаше моменти, в които като видех бебе по телевизията и започвах да плача, а все пак имам един син!
Искрено желая на всички в този форум да станат щастливи майки на прекрасни дечица!
А годините нямат значение! Има значение само това, дали едно дете е желано, или - не!
И още нещо /малко объркано стана - не си подредих мислите последователно/ - Когато бях бременна с второто, най-добрата ми приятелка/също на 33 г./ направи спонтанен аборт с дългоочаквано първо първо бебе. Беше ми много мъчно за нея! Чувствах се страшно неловко/разбирате и се досещате какви чувства може да има в такъв момент всяка една от нас!/! Но приятелството ни издържа и сега се радвам, че е отново бременна!