0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
дърпане отзад...
« -: Юни 28, 2007, 10:16:22 am »
искам да ви попитам,момичета...имам дърпане отзад ,в областта на таза ,понякога от едната страна,понякога отдвете. Ето сега ме дърпа от двете страни,вече трети ден.Тази нощ не можах да си намеря място в леглото.Сутринта се събуждам с болки и изведнъж ми минава,така внезапно,точно както е и започнало.

Та...някоя от вас има ли подобни оплаквания, дали е свързано с яйчниците ...или да търся други причини
*
Re: дърпане отзад...
« Отговор #1 -: Юни 28, 2007, 10:28:47 am »
Здравей didon! Моя съвет е да посетиш гинеколог, за да провериш дали няма някакъв възпалителен процес. По принцип, когато има болка е ясен индикатор за посещение при чичо доктор. Когато аз ходих и ми откриха уплътнение на лявата тръба /което не означава, че е запушена/ моя лекар ме попита дали имам болки - чести, постоянни, при допир... Така, че мила просто отиди и направи един видеозон. Стискам ти палци!
*
« Отговор #2 -: Юни 28, 2007, 10:30:48 am »
Само да добавя, че може и от яйчниците да е или ако ти е време за мц...Чичо доктор ще си каже :wink:
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #3 -: Юни 28, 2007, 15:59:13 pm »
може и дископатия да е
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #4 -: Юни 29, 2007, 18:13:53 pm »
миличка отивай не лекар веднага! не че искам да те плаша , но аз също имах някакви предърпвания и си мислех ,че е нещо от храната или от червата ,а се оказа киста на яйчника. :balk_77: аз ще ти стискам палци всичко да е ОК и да не е това , но все пак не го отлагай :balk_600:
*
« Отговор #5 -: Юни 29, 2007, 18:40:27 pm »
На мен ми прилича на бъбречен проблем...За лекар си е де, той да си каже.
*
« Отговор #6 -: Юни 29, 2007, 21:11:20 pm »
оффффф,гадна работа :( ,май ще се ходи на доктор.
Мисля ,че не е киста,защото имах подобно дърпане след трансфера,а тогава със сигурност не съм имала киста.На мен също ми намирисва на дикопатия или пък ишиас или нещо такова.Лошото е ,че през деня , когато се движа нищо не ме боли,обаче легна ли в леглото - елате да видите какво става.../това пък ме навява на мисълта,че може да не е дископатия.../.Няма спор,ще се ходи на доктор,а бях решила до есента никакви болници

Благодаря ви момичета...
*
« Отговор #7 -: Юни 29, 2007, 21:15:49 pm »
успех миличка и не отлагай! :balk_5:
*
« Отговор #8 -: Юли 02, 2007, 16:02:20 pm »
Да се включа и аз-със същите симптоми съм. Само че болката започна да се проявява не само,когато лежа, а отскоро - и когато се движа. Оказа се, че имам нужда от невролог, а не от гинеколог. Преди малко се врърнах от болницата , където ми направиха скенер и се оказа голяма дискова херния, която притиска нервни окончания на гръбначния стълб. Търпях болката месеци наред, преди да се реша да отида на лекар. Не отлагяй повече, Дидон! :)
*
« Отговор #9 -: Юли 02, 2007, 22:01:31 pm »
Леле, Мишончеееее...наистина ли дискова херния.Ама може ли да те боли ябълката,а не гръбнака или кръста.Аз преди години имах страшна криза, точно на абит бал.Мисля ,че го провокирах от високите токчета и минижупа...Лелеееее,аз съм сноубордиска.Ако е дискова херноя може и да ми забранят ъфффф :(
*
« Отговор #10 -: Юли 03, 2007, 10:22:08 am »
При мен болката е в долната част на кръста и в ябълката основно. А откакто вчера си разбрах диагнозата ме боли още повече - даже се разпространи надолу по крака и ходя трудно.За сега няма никакъв ефект от инжекциите. Изчетох доста неща и разбрах,че лек няма - дори операцията не гарантира успех. Дидонче при теб най-вероятно далеч не е толкова неприята диагнозата- но отивай по-бързо на лекар. Поежелавам да ни кажеш добри новини :)
*
« Отговор #11 -: Юли 03, 2007, 13:38:39 pm »
Дидонче да не е жлъчка. Мен така ме боля гърбът, кръста и си мислех че е бъбречна криза, а се оказа жлъчка. Бързо на лекар!
Пристрастена към д-р Хаус!