0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Дани

болки ниско в корема
« -: Август 06, 2005, 14:33:51 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ ДАМИ,БРЕМЕННА СЪМ В 8 СЕДМИЦА И ИМАМ  БОЛКИ /НЕЩО КАТО ПРИЩРАКВАНЕ/НИСКО ДОЛУ В КОРЕМА.ХОДИХ НА ЛЕКАР И МИ КАЗА ЧЕ ТАМ СЕ НАМИРА МАТКАТА,ИЗПИСА МИ ДУФАСТОН И МАГНЕРИЧ.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е МАТКАТА ДА МИ СЕ РАЗШИРЯВА И ТОВА ДА Е ПРИЧИНА ЗА БОЛКИТЕ.МОЛЯ ВИ АКО ИМА НЯКОЯ ОТ ВАС С ПОДОБНИ ОПЛАКВАНИЯ ДА СПОДЕЛИ С МЕН.БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!
болки ниско в корема
« Отговор #1 -: Август 07, 2005, 20:58:43 pm »
И аз имах подобни усещания и пих същото+НО-ШПА по една таблетка сутрин.Не се притеснявай и до 12 седмица повечко почивай!УСПЕХ!
*

Lyne

болки ниско в корема
« Отговор #2 -: Август 08, 2005, 10:30:23 am »
Съвсем нормално е ако са нормални и поносими болки. Просто тялото ти се променя няма как и мен ме болеше така. Проблемът сега е , че като ми се свива не знам до колко е нормално и как боли :(
Пожелавам ти лека и щастлива бременност и едно хубвао здраво бебе накрая:)
*

Дани

болки ниско в корема
« Отговор #3 -: Август 08, 2005, 10:43:56 am »
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ МИЛИЧКИ,НАДЯВАМ СЕ ЧЕ АКО ИМАМ ЗАНАПРЕД ДРУГИ ВЪПРОСИ ЩЕ МОГА ДА РАЗЧИТАМ НА ВАС.БЛАГОДАРЯ И ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА-ДА ВИ СЕ ВРЪЩАТ ДВОЙНО! :wink:
*

Anonymous

болки ниско в корема
« Отговор #4 -: Август 10, 2005, 13:23:20 pm »
мен пък ме боли ту в левия яйчник, ту в десния, като че ли повече когато се заседя на стола. Така беше от самото начало, сега влизам в четвъртия месец и е пак така, само не така пронизващо. Освен това имам болки и във влагалището - като малки убождания. Всичко това е за миг, и вече спрях да се тъпча с нош-па, защото ако ще е през цялата бременност заради увеличаването на матката, не си струва да се тровя за работи, дето преминават след минута.