0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: трансфер и забранените неща до деня на теста
« Отговор #20 -: Юни 06, 2007, 17:45:27 pm »
Признавам без бой - ядох ананас  :eating:, ама само за 3 дни, после не трябвало  :nono:
ама кажи кои 3 дни, то това е най-важното :wink:

Само първите дни след трансфера, щото после предизвиквал контракции. Т.е. до преди да се е закрепил ембриона. Бла-бала :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #21 -: Юни 06, 2007, 20:18:03 pm »
Признавам без бой - ядох ананас  :eating:, ама само за 3 дни, после не трябвало  :nono:
ама кажи кои 3 дни, то това е най-важното :wink:

Само първите дни след трансфера, щото после предизвиквал контракции. Т.е. до преди да се е закрепил ембриона. Бла-бала :lol:
ядох го до трансфера май :dontknow:(

абе ако някой рече и лай*а ще се мажа ами само да стане...

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #22 -: Юни 06, 2007, 20:29:56 pm »

:lol: лай*а  :lol:
*
« Отговор #23 -: Юни 06, 2007, 21:56:08 pm »
 :drunk: за преглъщане
*
« Отговор #24 -: Юни 07, 2007, 12:59:21 pm »
:good_post:
И аз бях така - ядох пресен ананас, компот от ананас, пих натурален сок от грейпфрукт /защото акупунктуриста ми каза, че помага/.... На всичко бях готова само и само да забременея.
« Отговор #25 -: Юни 07, 2007, 15:07:44 pm »
Аааа спомням си много добре, когато тръгна ананасовия мит... докато си чаках теста пих няколко пъти сок от ананас (случайно, че заръката на док беше да пия по 4литра течности на ден) и се сетих за славата му във форума.. :lol: :lol: Явно другия път по-сериозно трябва да подходя към ананасовия въпрос, иначе образно казано и на челна стойка ще застана, барем се закачи някой ембрион.. 8)
« Последна редакция: Юни 07, 2007, 16:24:24 pm от Dindin »
*
« Отговор #26 -: Юни 07, 2007, 15:55:32 pm »
О,по въпроса за ананаса направих всичко както си трябва-веднага след трансфера си похапнах един ананас,изчистен и нарязан още от вкъщи.Изпих и около половин кутия сок,пак от ананас.Предложих и на момичетата в стаята,но те не искаха,не обичали ананас.Излишно е да казвам,е нито една от нас не забременя,със или без ананас.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
« Отговор #27 -: Юни 07, 2007, 20:54:00 pm »
чакайте тогава да напиша и аз...Та значи...денят след трансфера...събота е,ама се отработва, сама в къщи иии...веднага влизам във форума.Обаче преди това си викам ,чакай да си взема нещо за хапване.Отивам до хладилника и какво мислите че си взимам - сок от ананас.Пия си аз ананасче ,прехвърчам от тема на тема и изведнъж- "Яжте ананас след трансфера"...ЕЕЕЕ,щях да падна.Как точно това си бчх харесала,незнам :wink:
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #28 -: Юни 07, 2007, 22:07:46 pm »
Я да си кажа и аз за ананаса.
Прочетох, че спомагало за имплантацията и още от деня на трансфера се опитах да го ям, ама не ми хареса и реших да не се насилвам, като стане ще стане и без него! И то взе, че стана  :D.
Целувки и само положителни резултати!!!
« Отговор #29 -: Юни 08, 2007, 22:09:50 pm »
Здравейте момичета! Въпросът ми е най-вече към тия които имат опит с яденето на ананаса - колко ананас ядохте на ден? Благодаря ви предварително.
« Отговор #30 -: Юни 08, 2007, 22:38:28 pm »
доктора ми каза никакъв секс до тестаи за мен това е единственото наистина забранено нещо.иначе за ананаса :lol:и аз го ядох,един ананас за два дни
« Отговор #31 -: Юни 09, 2007, 07:33:19 am »
доктора ми каза никакъв секс до тестаи за мен това е единственото наистина забранено нещо.иначе за ананаса :lol:и аз го ядох,един ананас за два дни

наистина ли? :oops:
сега ще ме хвърлиш в размисли
« Отговор #32 -: Юни 09, 2007, 10:59:21 am »
Аха, и аз така - един ананас за два дена  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #33 -: Юни 09, 2007, 11:04:25 am »
доктора ми каза никакъв секс до теста

И на мен така ми  казаха.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #34 -: Юни 09, 2007, 17:33:31 pm »
доктора ми каза никакъв секс до теста

И на мен така ми  казаха.
И на мен така ми казаха.Даже още от преди пункцията - като наближи деня на пункцията и казаха - спирате половите контакти!То пък като че ли някой се беше юрнал точно тогава да прави нещо такова изобщо- както треперехме с мъжа ми да не би да спукам фоликулите рано-рано,че бяха и множко и се бях подула като балон...Страх лозе пази,дет се вика :lol: :lol:
« Последна редакция: Юни 09, 2007, 17:37:39 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!