Да кажа и аз за Железов. Поля е много права. И аз ходих при него доста дълго време и се отказах. Наистина не дава никакви документи за прегледите, прави инсеминации без обработка на материала, не назначава никакви изследвания нито кръв,нито урина, да не говорим за хормони. Една простичка кръвна картина не ми пусна. Предписва ми Клостилбегит, а даже не следи кога е овулацията-гледа в един календар когато дава рецептата и ти казва - "Еди на коя си дата любов". "Спермограма" на мъжа ми прави с едно мижавко микроскопче и само каза, че имало живи сперматозоиди. Това беше. Аз като гледам колко показатели са изследвали на други спермограми и направо се чудя за какво сме си давали парите?! Близо две години се лутаме между проблем при мъжа ми и проблем при мен , като при всяко посещение все различно нещо ни се казва и накрая пак няма точна диагноза. Като попитам нещо което не ми е ясно (като например: Няма ли да се обработва материала преди инсеминация?), доктора направо започва да ми се кара и да ме съветва да не чета толкова и, че то имало кой да чете и други такива. Сега съм си дала почивка и ако пак ще ходим по доктори, наистина ще е във Варна или в София.