0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Reni7

нови 200
« -: Юни 07, 2007, 19:04:47 pm »
 Хора моля ви дайте малко мнение по въпроса...
В събота бях на док, прегледа ме, а също ме видя и на триизмерен ултразвук....Обезпокоителното според гинеколога беше кръвенисто течение от канала, което е възможно да е вследствие на някакво възпаление. Пуснахме цитонамазка, излязоха резултати ПАП 2, с евентуално изолирана трихомона, но за да сме сигурно пускаме нова микробиология с посявка. И така казва ми лекуващата направи в твоя град посявката, за да не се разкарваш, после се обади за резултата. Отивам аз при друг, на който му казвам, че искам секрет за изсл.на трихомона. Това става 5 дни слес УЗИ-то, но той все пак решава да ме види на ехограф. Огледа както можа!!! и ми назначи тест за бременност, защото видял и сега вече става интересното, което не разбирам "хипоехогенен участък в ендометриума към фундуса"....Теста е отрицателен, аз съм 24 ден от цикъла.........Та въпроса ми е, може ли да има нещичко, което Узи-то не е засекло и то да бъде някаква си начална бременност.... Забравих да кажа, че отидох на док, щото след цикъл ми сълзи кръвенист секрет.
Сори, сигурно много объркано съм писала.
*
Re: нови 200
« Отговор #1 -: Юни 08, 2007, 14:08:40 pm »
Reni7 извинявай не разбрах втория лекар се съмнява за бременност ли?Ако е така струва ми се ,че щом си 24 дни след цикъл възможно е ощи да не се вижда добре дали е бременност защото още е много палък срока.А за тестовете имах една приятелка беше правила 4 теста и все отрицателни но си беше бременна и сега си има дъщеричка на 5-6 месеца.Ще стискам палци дано да има радостна новина.