0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

силни болки при цикъл след...
« -: Юни 05, 2007, 15:24:50 pm »
момичета, някоя от вас имала ли е силни болки при цикъл след клостилбегит?

по принцип нямам никакви болки по време на менструацията, обаче сега цял ден направо ще умра, пих но шпа - не помага. А предишния месец пих клостилбегит, после прегнил... дали има някаква връзка, как мислите?
Re: силни болки при цикъл след...
« Отговор #1 -: Юни 05, 2007, 15:52:44 pm »
Привет на всички!!!
От доста време не съм писала. И аз предният месец пих Клостилбегит, и когато дойде време за менструацията имах ужасни болки. Не казвам, че е от това, аз почти всеки месец съм с болезнен цикъл, но тогава болките бяха доста по-силни от преди. Не можех да стана от леглото няколко часа. Надявам се да съм те успокоила по някакъв начин! :D
« Отговор #2 -: Юни 05, 2007, 16:01:05 pm »
ох да наистина е поуспокояващо, щом може да е от клостила... благодаря, Бени
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #3 -: Юни 05, 2007, 16:10:48 pm »
Е що от клостил бегита бе... нали са те погледнали да не си направила киста?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #4 -: Юни 05, 2007, 16:18:21 pm »
При мене нямаше кисти. Но пак казвам, че не съм компетентна дали болките са от Клостила, но тогава бяха доста по-силни от обикновено.
*

mira-notlogged

« Отговор #5 -: Юни 05, 2007, 20:25:00 pm »
Тамара, ами не знам още за киста... на лекар съм след 10 дни. но мисля, че не защото при последния преглед имаше два фоликула от едната страна и се спукаха един след друг, дори доктора ми каза, че има жълто тяло след това.
*

mira-notlogged

« Отговор #6 -: Юни 05, 2007, 20:28:51 pm »
аз по-скоро се страхувам от всички страхотии, които четох днеска (понеже знаете какво е като по цял ден четеш разни форуми и си внушаваш, че имаш всички симптоми за това или онова). например срещнах, че много силни болки имало и при извънматочна бременност, при недобра имплантация и какви ли не други работи!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #7 -: Юни 05, 2007, 20:34:11 pm »
Мира, не се притеснявай излишно! Това не ти помага. Болките могат да се дължат на много неща и не всичките са страшни, нали? Най-добре ще те посъветва и успокои твоя лекар. Късмет!!!

*
« Отговор #8 -: Юни 05, 2007, 20:49:20 pm »
mira-notlogged, смятам, че най-точно описание на извънматочната бременност има в bg-mama: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/620/67/
Както виждаш - трудно е да се сбърка с каквото и да е. За утешение можеш да си направиш тест за бременност, но щом си ти е дошло нормално надали е извънматочна.