Искам да попитам - пробвах да се логна в английската и френската версия на календара, но на съответния език ми излиза единствено началната страница. Самия календар си излиза на български. При мен ли е проблема, пробвах да потърся в настройките на профила евентуално да има откъде да се зададе на какъв език да излиза календара, но не намерих нищо.
зпратихте ми за превод на испански. Още не съм приключила, иам неща, които ме затрудняват, но ще се справя. Тъй като съм регистрирана и в испански форуми, ако си сложа графиката там, ще могат ли исп.потребители да се регистрират в сайта, или пак ще излиза само началната страница на испански, а всичко останало на български?
Опс, тук малко те е подвела Мели.
Значи идеята за езиците е следната.
Когато човека се регистрира езика с който се регистрира му става език по подразбиране и той не може да се сменя.
Или с други думи - отваряш си календара, избираш си някакъв език и си правиш регистрация ползвайки сайта на този език. Така без значение от какъв език се логваш календра започва да работи с твоя език по подразбиране.
Всички знаменца които са сложени има най-малкото частични преводи за тях (озновните части са преведени, макар и с малки пропуски). Най проблемна е документацията, защото не е на 100% преведена почти на нито един от езиците (освен БГ
).
За да видиш как е на френски примерно, отиди на началната страница, избери френското знаме, направи си нова регистрация и се логни с този акаунт. Така ще видиш цялата функционалност как е на френски.
Логично е човек да разбира най-добре един език и да иска да ползва календара на него, точно този език той ползва ппри регистрацията и за да няма объркващи избори на езици сме направили това да е така както го обясних.
Колкото до текстовите файлове които имаш за превод на испански - не са променени много, има добавени някои нови съобщения, но като цяло няма промяна. Аз не помня да съм давал на някойтекстовете за испански, но аз забравяям много по принцип
Поздрави