Ина, ходи си пусни кръвен. Не е необходимо да е на гладно. Успех!
Задължително ще си пусна ЧХГ тест. Тук няма две мнения. Без него няма как! Мисълта, която най-много ме интригува е възможно ли е бебето ми да е живо и да оцелее?! Дали е възможно при повторен вагинален ултразвук, да речем след 10 дни да се види бебе в матката ми или тотално трябва да си избия тази надежда от главата?! Ох, незнам...... При първата ми бременност, през 2011 г. се случи подобно нещо. Отидох на гинеколог и първият път не се видя плоден сак, а чак на втория преглед, след около 10 дни, но тогава ме гледаха на коремен ултразвук. Тогава пометнах бебето, за съжаление изцяло по лекарска грешка и изключителна липса на професионализъм........но, минало, свършено.......
Просто, исками се да знам дали е възможно нещата все още да са наред?! Нямам болки и кървене на този етап. Моля, ако някой е имал такъв случай, в който бебето да не се е видяло, а после да се е оказало, че всичко е ОК нека ми пише!
Междувременно благодаря на всички, които ми писахте и ми дадохте съвет и пожелания за успех! Признателна съм ви! Ще чакам и други мнения. Питайте ме и ми пишете всичко, което сметнете за необходимо и полезно! Благодаря! 😊😊😊
С уважение: medunka2208!