0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър гинеколог в Пазарджик
« -: Май 04, 2007, 00:03:06 am »
Здравейте мили дами,аз съм нова тук и искам да попитам има ли във форума жени от Пазарджик?Ако някой знае добър гинеколог тук,нека пише.Лично аз съм ходила при др.Корсемов,но не съм никак доволна и смятам да го сменя!Благодаря предварително.
*

gerinda

Re: Добър гинеколог в Пазарджик
« Отговор #1 -: Май 04, 2007, 08:57:43 am »
Можеш да посетиш д-р Павлова от Хигия много съм доволна от нея, всъщност тя откри проблема при мен
« Отговор #2 -: Май 04, 2007, 12:51:21 pm »
Най-добре иди до Пловдив при д-р Даскалов. Пазарджик - Пловдив е близо, по-добре при д-р Даскалов, отколкото да рискуваш с други доктори и най-накрая да се окаже, че си си губила времето.
« Отговор #3 -: Май 04, 2007, 17:12:57 pm »
Ако ще си проверяваш репродуктивния статус , не те съветвам да правиш това в Пазарджик.
И аз съм за д-р Даскалов ,Пловдив.
Решението да смениш д-р Корсемов е правилно! :D
*
« Отговор #4 -: Май 09, 2007, 22:01:10 pm »
silas_83,
Аз съм от Пазарджик и най-чистосърдечно те съветвам да посетиш д-р Даскалов в АГ клиника "Торакс" - Пловдив. Благодарение на него съм щастлива майка на момченцето, което се усмихва на аватара ми.
В Пазарджик няма лекар, който да се занимава със стерилитет. Най-малко пък Павлова.
Ако имаш повече въпроси, питай.
« Отговор #5 -: Май 21, 2007, 11:20:56 am »
Аз живея близо до Паз-ик и се опитах на няколко пъти да си спестя ходенето до София
за по обикновенни прегледи. като измерване на фоликул или изследване на хормони.
Ами да ти кажа чесно едвам намерих кабинет с вагинален ехограф (в Хигията  има такъв) първо ме изпратиха да си купя презерватив за уреда. защото не се включваше в цената. която тогава беше 12лв. (с 2 лева повече отколкото от много по-опитния и
известен лекар при който ходех и продължавам да ходя в София). сложиха ме да легна
на един доста мръсен чершаф и няма да коментирам некомпетентното изказване на *доктора*. та ми се наложи пак да си отида до София за една фоликуломерия.
Втория ми опит беше за едно банално хормонално изследване. никъде не правят а да не говорим че някои не знаеха и какво е това като Е2.
Та моя съвет е бягай в София или Пловдив!

*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #6 -: Май 21, 2007, 11:55:20 am »
И аз съм оттам и мисля, че Даскалови,Торакс са добрия вариянт като специалисти по репродуктивно здраве.
Иначе аз съм много доволна от Павлова и я препоръчвам като гинеколог и лекар, който изражда.
Успех!
« Отговор #7 -: Май 21, 2007, 20:08:58 pm »
Благодаря за мненията момичета!Този месец ми закъсня със 7 дни и тъкмо започнах да се надявам...Е,беше напразно!!!  :?
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #8 -: Май 23, 2007, 23:32:56 pm »
Съжалявам... успех нататък!