0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

поли

след аборт
« -: Август 21, 2005, 10:26:06 am »
Много съм притеснена, вече пети ден след аборт в 16 г.с. гърдите ми не спадат и са напрегнати, напротив, имам чувството , че се напомпват още повече. А лекарят, когато му казах, че и на втория ден не минават, ме погледна странно, но каза: нищо, постепенно ще спаднат. Дали това се дължи на факта, че все още кървя, че пия изписания след това антибиотик (дурацеф), че спрях да се храня от мъка по изгубената бременност и пропуших отново? При лекарите в болницата, където лежах ли трябва да отида, или направо при мамолог? Или просто да изчакам и колко?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
след аборт
« Отговор #1 -: Август 21, 2005, 10:35:30 am »
Поли, съжалявам за загубата ти. Ако нищо не изтича от гърдите ти, наистина ще спаднат постепенно. Изчакай поне седмица. Но ако изтича или те притесняват много, отиди пак на гинеколог (не на мамолог). От всички неща, които изброи, само мъката може да е причина, колкото и чудно да ти звучи. За нея аз, за жалост, нямам лек, а само добра дума.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Anonymous

след аборт
« Отговор #2 -: Август 21, 2005, 21:15:18 pm »
благодаря ти, но наистина ме притеснява, че определено вече са като силиконови - днес, вече на петия ден. Да не си направя някоя мастопатия? В същото време знам, че на мамолог се ходи след спиране на кървенето, т.е. сега така или иначе нищо не мога да направя, но и да седя - после да не се обвинявам, че съм закъсняла...
след аборт
« Отговор #3 -: Август 23, 2005, 14:49:27 pm »
Поли, не съм компетентна по въпроса, но ми се струва, че ако много се притесняваш, и имаш възможност да отидеш на лекар - направи го, ако трябва и на гинеколог, и на мамолог, за твое успокоение. Да не е нещо от нормализиране на разбърканите хормони?

Желая ти бързо възстановяване и много късмет занапред! :D
Благодаря ти, Бени!