0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: utrogestan
« Отговор #20 -: Май 30, 2007, 11:52:28 am »
Аз като гледам май повечето доктори го изписват по 10 дена. Те не са ли наясно? И на мен за по 10 дена ми ги изписват

ако е изписан за задържане и подпомагане на имплантацията - какъв е смисълът да го взимаш 10 дена и после да спреш? нали нищо няма да се получи като ти падне прогестерона точно когато е необходим за да се задържи бебето?!

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #21 -: Май 30, 2007, 12:09:57 pm »
Аз като гледам май повечето доктори го изписват по 10 дена. Те не са ли наясно? И на мен за по 10 дена ми ги изписват

ако е изписан за задържане и подпомагане на имплантацията - какъв е смисълът да го взимаш 10 дена и после да спреш? нали нищо няма да се получи като ти падне прогестерона точно когато е необходим за да се задържи бебето?!
баш :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #22 -: Май 30, 2007, 13:18:05 pm »

и аз това искам да кажа, че това се чудя. Изписват го за да се вдигне прогестерона, а какво ще стане като се спре... Този месец смятам да си продължа Дуфастона докато не ми дойде!
« Отговор #23 -: Май 31, 2007, 10:13:41 am »
ZDRAVEITE ZA PARVI PAT VLIZAM I NE ZNAM DALI SAM NA PRAVILNATA TEMA NO PREDI 22 DNI MI VKARAXA 3 OPLODENI QICEKLETKI I O6TE NE MI E DO6LO.V4ERA BQX NA LEKAR I TOI MI NAPRAVI TEST I IZLEZE OTRICATELEN.TAZI SUTRIN AZ PAK POVTORIX S PARVATA ORINA
I PAK E OTRICATELEN.PIQ 2 NA DEN UTROGESTAN I SEGA NEZNAM DALI DA GO SPIRAM I VAOB6TE NORMALNO LI E DA IMAM TAKOVA ZAKASNENIE.TOVA MI E TRETA I PREDPOSLEDNA TRANSFERENCIQ NA EMBRIONI IMAM O6TE EDIN OPITNO EDNA POZNATA MI KAZA 4E AKO IMAM HIDROSALPING NQMA DA IMAM USPEX KOLKOTO I OPITA DA PRAVQ NO MOQ LEKAR OTKAZVA DA MI ZAPE4ATA ILI MAXNE DQSNATA TRABA NEZNAM KAKVO DA PRAVQ .MOLQ VI POMOGNETE MI.KAJETE KADE MOGA DA IDA TA DA MI NAPRAVQT ILI LAPAROSKOPIQ ILI DA Q MAXAT TQ TAQ TRABA NE MI E OT POLZA.I TAI KATO NADEJDATA POSLEDNA UMIRA IMA LI VEROQTNOST TESTOVETE DA DADAT LAJLIV OTGOVOR.
MNOGO VI BLAGODARQ.

Пиши на кирилица и с малки букви.
« Последна редакция: Юни 01, 2007, 21:45:14 pm от Lali »
« Отговор #24 -: Май 31, 2007, 10:22:03 am »
savana - може ли да те помоля да пишеш на кирилица, и с малки букви. Във форумите писането с главни букви е все едно крещене. Ако нямаш кирилица, ползвай КРЕДОР-а, моля те.

Искам да те питам, защото не се разбира

Цитат
ВЧЕРА БЯХ НА ЛЕКАР И ТОЙ МИ НАПРАВИ ТЕСТ И ИЗЛЕЗЕ ОТРИЦАТЕЛЕН

За какъв тест става дума? Кръвен или уринен?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #25 -: Май 31, 2007, 10:26:38 am »
савана, пиши на кирилица, по-лесно се чете.

имат ли някакви съмнения за хидросалпингс? какви изследвания имаш? по какви причини твоят доктор отказва да провери?

« Отговор #26 -: Май 31, 2007, 18:25:52 pm »
савана,аз на 19 ден след ЕТ нямах цикъл,теста ми беше отрицателен.когато се обадих на доктора си той ми каза да спирам лекарствата.съжалявам мила,но мисля,че този опит не е успешен.късмет за следващия път
*
« Отговор #27 -: Юни 01, 2007, 14:24:13 pm »

[/qute]
При мен за бременност ми го изписаха също за 10дни,но лекаря ми каза след като свърши да си купя друга опаковка и да го продължа.Извинявам се ако съм се намесила и не съм съвсем по темата :D