0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

температура
« -: Юни 14, 2005, 19:10:05 pm »
:roll: искам нещо да ви позапитам!температурата по време на овулацията през деня дали е висока или пък ниска.не меря БТ но този път ми мина през главата да си сложа термометъра и през деня си поддържам 37,4.не съм болна а овулацията ми беше преди 4 дни(или така си мисля де :help:

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
температура
« Отговор #1 -: Юни 14, 2005, 19:13:11 pm »
Къде я премери? Мери се сутрин преди ставане от сън по едно и също време.
БАЗАЛНАТА ТЕМПЕРАТУРА
температура
« Отговор #2 -: Юни 14, 2005, 19:36:07 pm »
премерих си я с нормален термометър под мишницата :bonk: аз на последък се чувствам доста отпаднала и затова реших ей така да си проверя.доста поизчетох за БТ :balk_119: из форумите и следващия цикъл сум решила твърдо да си я мерия и следя :balk_150:

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
температура
« Отговор #3 -: Юни 14, 2005, 19:38:12 pm »
По всяка вероятност си болна. Колко ти е обикновено телесната температура?
*
температура
« Отговор #4 -: Юни 14, 2005, 19:51:39 pm »
Казваш, че овулацията ти е минала преди 4 дена, следователно е нормално да имаш по-висока температура, особено ако не си я премерила веднага след събуждане. При мен през лутеалната фаза темп. достига 37,2-37,3. Ако я премеря през деня вероятно ще е още по-висока.

температура
« Отговор #5 -: Юни 14, 2005, 19:55:18 pm »
еми честно да ти кажа не съм сигурна но някъде окло 36,7-8.аз таиничко се надявам да съм забременяла,но физически това е почти невъзможно защото този месец :bed: само веднъж и то в началото на цикъла.освен тогава да съм имала овулациа  :balk_113:  и така(това обаче в сверата на научната фантастика де)минава ми през ума :balk_149: защот аз съм имала една неуспешна бременнос и то беше се получило от точно такава луда овулация :balk_160:

температура
« Отговор #6 -: Юни 15, 2005, 08:18:25 am »
ето днес премерих базалната температура и е 36,9.
пожелавам на всички успешен ден :wave:

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
температура
« Отговор #7 -: Юни 15, 2005, 08:51:32 am »
Дани, искам само да ти кажа,че при всяка жена БТ варира в различни граници и не можеш да си сигурна, докато не проведеш определени изследвания. При мен например този месец се доказа овулация, чрез следене на доминантен фоликул, меря и БТ само че в момента стойностите ми на БТ изобщо не показват овулация (можеш да погледнеш като кликнеш на лентичката с пеперудата).  :balk_160:
И аз вече не зная как да си ги обяснявам тези неща, но тук има доста момичета които знаят повече по въпроса, та ме успокояват :jump12:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
температура
« Отговор #8 -: Юни 15, 2005, 09:04:39 am »
Кой ден ти казаха, че е овулацията?
температура
« Отговор #9 -: Юни 17, 2005, 10:48:18 am »
оххх,не устисках(естествено)  :crazy:  и си направих тестче тази сутрин-рано,рано :balk_125:   и беше отрицателен-в първите 3мин.-до тогава трябваше да отчитам резултата!аз обаче не го изхвърлих и след10мин започна да се появява някакво петно  :balk_80: около мястото където трябваше да се появи втората чертичка  сега вече 2 часа по късно се заформи и втора чертичка!не знам изобщо...направо ще откача вече-знаех си аз да си чакам закъснение...ама сега само си разбивам нервите с тия чертички   :balk_153:

температура
« Отговор #10 -: Юни 20, 2005, 02:32:04 am »
Някой знае ли колко струват тестовете за овулация?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
температура
« Отговор #11 -: Юни 20, 2005, 08:15:53 am »
Има едни в комплект от 5 бр + тест за бременност подарък за около 10 лв.
Има единични по 2.50 - 2.80 лв.
*
температура
« Отговор #12 -: Юни 21, 2005, 19:09:56 pm »
Даниелка,не искам да те разочаровам,но на тестовете пише колко време са валидни.Това,че си го държала 1 час и се е появила втора чертичка мисля,че не е бременност.По добре си направи още един и следвай указанията,защото мисля,че ще ти е по-трудно после като цял месец живееш с мисълта,че си бременна и ти дойде.
температура
« Отговор #13 -: Юни 21, 2005, 22:05:23 pm »
Благодаря за отговора :)
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
температура
« Отговор #14 -: Декември 28, 2005, 01:47:52 am »
искам да попитам дали е възможно да съм имала овулация предния месец---- имах белтъкообразна ЦС( когато я видях не знаех защо е такава но после се успокоих) след това вече почнах да чета разни нещица тука и реших да меря БТ но след периода на овуту и температурата ми беше 37/05 и така докато не настъпи следващатат менструация. е тя настъпи пък аз като се хаванах за тая висока температура си мислех че е станало чудото пък и по едно време около знам ли 6/7 ден след предполагаемата дата получих странно ръждиво зацапване. е мислех си че наистина съм бременна но ми стига да знам че съм имала овулация на тоя етап. как мислите? :?
температура
« Отговор #15 -: Декември 28, 2005, 10:32:44 am »
Възможно е да си имала - просто е гадаене.
Ако искаш дай разрешение другите да ти виждат графиката, защото сега е със забрана.

А, и изтрий си две от тритети мнения. Горе в дясно над всяко мнение има едно поленце изтрий.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!