Здравейте, дами!
Аз съм нова тук, едва вчера се регистрирах. Миналата година Декември месец направих спонтанен аборт. Така и не намерих някакво логично обяснение за това, но от тогава всеки път когато трябва да ми идва цикълът съм с някаква скрита надежда, че ще съм бременна, макар и да нямам основания за това.
Миналият месец направихме няколко опита със съпруга ми. И преди няколко дни реших да си направя тест. Естествено направих два различни и резултатът бешенедин и същ. И при двата имаше ясно изразена контролна линия и много слабо оцветена тест линия. Разбира се, това не ми даваше мира и реших да си направя и кръвен тест. На 13.10 го направих и резултатът беше 10.59. Направих друг на следващия ден в друга лаборатория и той излезе 7,63. Снощи (15.10) започна нещо да ме наболява коремът и днес получих някакво кафяво течение, прилича по скоро на края на цикъла. Реших да си направя още един кр тест, понеже от това което разбрах от написаното хормонът нараства на всеки 48-72 с 2-3 пъти. Уви резултатът ми беше 13,76. Как да тълкувам тези резултати? Изобщо мога ли да смятам резултат 10,59 за положителен? И как да разбирам последния си резултат. Ще съм много благодарна ако някой даде мнение по моя въпрос, защото това не ми дава мира. Благодаря ви!