0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кажете си мнението
« -: Юли 20, 2005, 22:33:17 pm »
Аз съм от тези които са си походили много по лекари/3 години/ без резултатно.
Проблемът ми беше че имах кръвотечение между циклите.Ходих каде ли не и получавах какви ли не диагнози като едната от тях беше и някакво?! раково образувание. Часни клиники, болници и уж специалисти.
Имам приятелка рехабилитатор която ми каза за нейна преподавателка която работи в I АГ, като я похвали много. Бях скептична но останах очарована. Оказа се че имам раничка на шийката на матката която потдържа възпаление във влагалището. Излекуваме за 5 дни като ме маза с някакво нейно лекарство, без антибиотици без безмислени изследвания.
Страхувам се че може да има последствия след три годишните мъки и както вече писах не мога да забременея от седем месеца.
Та след това дълго предисловие да си дойдем на въпроса:
Какво мислите за специалистите от първа АГ болница,както и за тези псевдо супер доктори които понякога могат да ти навредят повече от колкото да ти помогнат?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Кажете си мнението
« Отговор #1 -: Юли 20, 2005, 22:48:15 pm »
Признавам, че нищо не разбрах от твоя разказ, освен че си доста объркана.

Неправилните маточни кръвотечения като твоето не винаги могат лесно и бързо да се изяснят. Какво си направила в тази насока като изследвания?

Раничката на шийката на матката не е свързана с основното ти оплакване. Аз нямаше да съм очарована, ако някой ми я лекува без изследвания и с нещо неизвестно за мен, ама то е щото съм скептик и обичам да знам.

И последно, с какво мислиш, че са ти навредили?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Кажете си мнението
« Отговор #2 -: Юли 20, 2005, 23:04:44 pm »
Цвети, и аз имам същото кръвотечение между цикъла от 3 години. Досега никой не ми беше сложил диагноза за това и ми казваха, че е нормално и няма място за притеснение. Да, ама не. Чак сега като си направих изследване разбрах, че имам хламидия. Като прочетох за болестта, разбрах, че това е един от симптомите. Не казвам, че и при теб е същото, но вземи си пусни едно изследване за всеки случай.
Кажете си мнението
« Отговор #3 -: Юли 20, 2005, 23:47:19 pm »
Мели може и да съм объркана в момента но знам какво съм преживяла. Не съм написала без никакви изследвания, а без излишни изследвания. Освен това видя всички изследвания които са ми правили преди това и всичките лекарства които съм изпила или мушкала.
За кръвотечението може би не се изказах правилно беше прокървяване от въпросната раничка. За което се извинявам ако съм ви подвела. Не съм медицинско лице макар че научих много от свекървами която лекар и съпругът ми фармацевт.
Доколкото за вредите, три години възпаление на влагалището и купището лекарства,едва ли е толкова безобидно?