0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Кожен лекар
« -: Май 15, 2007, 11:29:21 am »
Момичета, моля ви, помогнете ми! Препоръчайте ми добър кожен лекар в София! Писна ми от едно заболяване. Има си три различни диагнози, с три различни лечения и НИЩО :(, даже и не пускат никакви изследвания - така на око все, а резултатът е нулев.
Ако някой може да ми даде координати на такъв специалист, ще съм му безкрайно благодарна!
*
Re: Кожен лекар
« Отговор #1 -: Май 15, 2007, 11:43:07 am »
Лан, аз бях на кожен лекар по друг повод (заради обърнат косъм) и не знам дали е добра лекарката и дали да ти я препоръчам. Лично на мен ми помогна. Казва се д-р Георгиева, работи в МБАЛ Св. София, бул. България 104. За съжаление, не й знам графикът. Телефонът на рецепцията е 818 46 00. http://mbal-sofia.com/
« Отговор #2 -: Май 15, 2007, 12:13:00 pm »
Здравей, Лан, наскоро ми се наложи да правя проучване за кожен лекар и общо взето много хвалят
Д-р Евгения Божикова - дерматолог
ул. "Позитано" 10, МЦ"Лора" - с направление
тел. 980 80 65 - предварително се записва час по телефона
приемно време: понеделник, вторник и сряда от 8.30 до 13.00 часа; четвъртък от 13.30 до 19.00 часа
 Лично не мога да ти я препоръчам, защото като се опитах да се запиша имаше часове за след повече от две седмици, пък моето заболяване е доста бързоразвиващо се и травиално, така че отидох при друг лекар.

Личната ми лекарка препоръча и професор Обрешкова - Кожната клиника на Медицинска академия - приема всяка сряда от 13,00 ч.

Аз лично посетих д-р Илиана Терзиева в болница Вита, но както казах моето заболяване е много травиално, така че не знам дали е добра в по-сложните заболявания.
Успех
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
« Отговор #3 -: Май 15, 2007, 12:22:19 pm »
Фоксче, Sia, благодаря ви!
Фоксче, "с направление", това означава ли, че не приема без направление, че и личната лекарка ми е една стисната на направления и хич не ми се занимава да ходя при нея?
*
« Отговор #4 -: Май 15, 2007, 12:47:23 pm »
Аз ти препоръчвам проф.Асен Дурмишев.Адреса е бул.''Цар Борис 3''23.Преглежда понеделник и петък 16-18 часа.Дъщеричката ми има витилиго и ходим само при него.Щом съм се грабнала от другия край на България и я водим само при него.Казват че е най-добрия в тази област.Мога да ти дам само домашния му телефон 02/75-72-75 предварително записване няма.
« Отговор #5 -: Май 15, 2007, 12:52:58 pm »
Фоксче, "с направление", това означава ли, че не приема без направление, че и личната лекарка ми е една стисната на направления и хич не ми се занимава да ходя при нея?
Няма проблем за свободен прием :D, поне аз питах, преди да ми кажат че ще трябва да чакам толкова дълго. Знаеш, че обикновено проблемите са когато си "с направление", за което трябва да благодарим на здравната ни система  :D
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
« Отговор #6 -: Май 15, 2007, 14:36:35 pm »
Аз ти препоръчвам проф.Асен Дурмишев.Адреса е бул.''Цар Борис 3''23.Преглежда понеделник и петък 16-18 часа.Дъщеричката ми има витилиго и ходим само при него.Щом съм се грабнала от другия край на България и я водим само при него.Казват че е най-добрия в тази област.Мога да ти дам само домашния му телефон 02/75-72-75 предварително записване няма.
Пими само за сведение: Професор Дурмишев почина декември м.г и сега преглежда синът му Любомир Дурмишев.
Пристрастена към д-р Хаус!
*
« Отговор #7 -: Май 16, 2007, 12:35:25 pm »
Благодаря за бързите отговори ,момичета!
*
« Отговор #8 -: Май 16, 2007, 18:36:49 pm »
Пими само за сведение: Професор Дурмишев почина декември м.г и сега преглежда синът му Любомир Дурмишев.
Е това не го знаех.Не сме ходили от миналата есен.