0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Здравейте !От месец се ровя из интернета за да прочета всичко свързано с хламидията, и вече съм в дълбока депресия след всичко прочетено! Ще съм благодарна за ваш съвет! На 33 години съм и с мъжа ми от месеци опитваме за бебе, но си мислех че все не улучваме овулацията тъй като работя на смени.На 22,03, ходих на гин.преглед всичко е нормално и с цитонамзки и микробиология.но си направих и хормонални изследвания-и те са в рамките си но откриха хламидия-при стойности 0,0-1,1 а моята е 2,14 при Игг и Игм 1,50 при същите стойности.Сега пия Клацид 10 броя по 500 мг и след една седмица пауза азатрил 1 ампула. Мислите ли че това ще бъде достатъчно за излекуването и и дали да продължа след това с бебеправенето. Пропуснах мъжа ми също е на тези лекарства.Много ще съм ви благодарна! Очаквам вашия съвет! Благодаря

Ами дано да бъде достатъчно за излекуването.
Ние пихме Дотур и Ципрофлоксацин, но при мен резултатът не се промени.
 Здравей i6a !
Пиша го по незнам кои пт но ето само за теб.
 Преди 3 год се повяи за първи път.
Пихме 3 дена по 500 мг сумамед  и продължихме със 7 дни утро и вечер по 100 мг доксицилин.
След това 2.5 год. отрицателни тестове.
Преди 3 месеца отново беше положителен и пак същата терапия
 Контолните тестове ги правя 40 дена от последното хапче.
 Лекуват се и двамата партньора и Никакв секс и алкохол по време на лечението. 
 Не правете бебе във никакъв случай ,прво излекувайте се  а после....
По лошото от немането на деца е да предадеш на детето си болест за която си знаел че я имаш .
И на мен не ми се чакаше ама като се замислих,сега излезе друго и пак чакаме :balk_144: 
 Успех

*
Biljana, безкрайно се радвам, ако наистина съм ти помогнала. Тук във форума има и други момичета ходили на физиотерапия. И за мен беше ново, но винаги има първи път. Аз съм доволна и ако наистина лекаря ти прецени, че има нужда е хубаво да отидеш. Със сигурност не вреди. Процедурите обикновенно се правят по 10 - два пъти в годината, а по преценка на физиотерапевта може и повече. Мен ми пуснаха 15, но взе че ми дойде и направих 12. В никакъв случай не се правят по време на МЦ. И да ти кажа може да те понаболяват "карантиите", ама не се шашкай. Нормално е. Желая ти успех! :wink: