Здравейте.На 18 години съм.Цикъла ми закъснява 20 дена вече..На 11 ден от закъснението направих тест - отрицателен,9 дена по - късно още един категорично отрицателен.Направих ги с първа урина - Шуър Чек и двата.Цикъла трявбаве да ми дойде на 23-24 декември,а през декмври съм правила секс само веднъж (приятелят ми е от друг град и декмври успяхме да се видим само за един ден мисля,че беше на 5-6,не знам дали има значение,де..но все пак да кажа) и то с презерватив,а той дори не е свършвал в презерватива,и знам,че ще прозвучи смешно,но всеки път надувам презерватива след секс,за да се уверя,че е здрав и този път също си беше..Та,спред мене няма как да е станало нещо,но все пак се притеснявам,утре мисля да отида на лекар и се надявам да ми няма нищо.А попринцип няколко пъти миналата година ми се е случвало да ми закъснее с 14-14 дена,но вече 20 дена..почвам да се плаша.
Единственото странно нещо беше,че имах някакво течение на бели парцали и лек сърбеж,но това беше 3-4 дена и сега нямам никакви такива неща.Нямам никакви признаци за бременност.Моля да помогнете,много съм объркана
Моля се всичко да е наред..