Ох,изчетох доста неща тук и в други подобни теми,определено ми става ясно,че втория цикъл след икси (т.е. след този,който ми дойде на 15-ти ден от трансфера,6.04.2007) закъснява при повечето хора...Аз обаче се притеснявам за друго - да не би да ми се наруши естествената овулация...При мен обикновено тя е като по учебник - 3-4 дни хубава,обилна ЦС
,температурите съответно са ниски,и от 12-14 ден нататък видимо се повишават,ЦС спира/пресъхва от първия ден на повишената температура... А сега - 22 ден след като ми дойде (след трансфера),ЦС забелязах но малко - преди 1-2 дни,после изчезна,температурата ми си стои ниска обаче,а днес се събудих с напрежение в яйчниците все едно ще ми идва
...Много ме е страх да не ми се прецака овулацията - поне там всичко беше наред,има си хас сега и нея да прибавим към мъжкия фактор..
Страх ме е.Искам си овулацията обратнооооо!
Не знам,освен стимулацията дали не играе и това,че прогестерона(утрогестана) го продължих(даже увеличих) въпреки кървенето до 20-21 ден след трансфера - по заръка на док...?
Кажете момичета,възстановява ли ви се овулацията след икси/инвитро?МЦ хич не ми дреме дали ще закъснее малко - въпроса е овулацията да си я има,пък била тя на 12-14ти,или на 21-23ти ден примерно....!Или може би този първи нормален цикъл след процедура е нормално да няма овулация???