0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета!отскоро съм във форума и най накрая реших да ви попитам за проблема си!с поликистоза съм от почти 4 години, на диане и андрокур съм през последните 6 месеца, като преди това съм била само на диане!до сега бях при др Н Генов, но смятам че не е компетентен и след всичко което изчетох тук се насочих към гореспоменатите лекари!останах с впечатление че др Стаменов се занимава предимно със стерилитет, а  аз нецеля забременяване все още и незная към кой да се обърна!предварително ви благодаря! :)
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
колебание между др Коларов и др Стаменов
« Отговор #1 -: Март 24, 2006, 20:05:07 pm »
Никой вместо теб не може да реши. Отиди и при двамата / ако имаш разбира се финансови възможности/. Виж какво ще ти кажат и прецени сама.

Пояснение : не съм пациентка на нито един от гореспоменатите лекари.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #2 -: Март 24, 2006, 20:29:56 pm »
аз ще ти кажа как лекува коларов - с прегнил и дуфастон независимо от проблема. е тук-там включва и клостилбегит но не си спомня кога го е направил.
категорично стаменов
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #3 -: Март 28, 2006, 22:34:06 pm »
Аз също съм за Стаменов не че съм била при другия лекар но съм била при други и за това ти го препоръчвам

« Отговор #4 -: Май 13, 2006, 11:39:14 am »
Kude se namira dr Stamenov? Izvinqvaite za latinicata:( i ako moje nqkoi da mi kaje kude moga da namerq Ginekolog-endokrinolog?
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #5 -: Май 13, 2006, 11:57:42 am »

http://www.invitro-bg.com -ето тук е доктор Стаменов. :D
<br />
Re: колебание между др Коларов и др Стаменов
« Отговор #6 -: Юли 26, 2006, 14:11:32 pm »
Не знам за Стаменов,аз от 2 мес ходя при Коларов и съм доволна! :)
« Отговор #7 -: Юли 26, 2006, 14:15:12 pm »
Аз не съм била при Коларов, но от това, което чета тук, май не е много за препоръчване  :?. Лично аз съм пациентка на Стаменов и съм много доволна, така че ти го препоръчвам.
*

Iiv

« Отговор #8 -: Юли 26, 2006, 17:46:48 pm »
Здравейте!

Решила съм да си направя пълни изследвания преди да започнем опити за бебе. Искам да ме прегледа някой добър специалист и ако има някакви проблеми да се решават своевременно и качествено. Тъй като има толкова много клиники ми е малко трудно да се ориентирам. Може ли някое от по-запознатите момичета да ме посъветва къде да отида? Става въпрос за София. Благодаря предварително!
*
« Отговор #9 -: Юли 30, 2006, 09:20:31 am »
Преди да сте започнали опити е рано, а според мен вреди и на психиката, да търсите проблеми. Все пак има някои изследвания, които е силно препоръчително да направите. За повече инфо виж следните линкове:
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=159
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=158
Що се отнася до избор на лекар във вашия случай не е необходимо дори да е специалист по стерилитет. На сайта можеш да намериш координати на специалисти акушер гинеколози.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #10 -: Юли 30, 2006, 10:08:14 am »
Преди да сте започнали опити е рано, а според мен вреди и на психиката, да търсите проблеми. Все пак има някои изследвания, които е силно препоръчително да направите. За повече инфо виж следните линкове:
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=159
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=158
Що се отнася до избор на лекар във вашия случай не е необходимо дори да е специалист по стерилитет. На сайта можеш да намериш координати на специалисти акушер гинеколози.

хем си права, Габи, хем не си.
за едни първоначални изследвания, както знаеш, е много необходимо да се направи спермограма, а спермограми се правят в специализираните клиники, докато много обикновени акушер-гинеколози изобщо подценяват нуждата от това изследване!

така че - за жената посетете обикновен АГ. за мъжа обаче - направете спермограма в специализирана клиника.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #11 -: Август 04, 2006, 15:21:30 pm »
Jam, че спермограма се прави в специализирана клиника е безспорен факт. Ама преди да са опитали и вече спермограма?!
Сещам се за едно мое познато семейство - тя офталмолог, той - хематолог. И те така бяха направили плана за действие, а то бебето взе че стана на 2ия месец.

« Отговор #12 -: Април 26, 2007, 22:58:00 pm »
няма място за колебание.СТАМЕНОВ РАЗБИРА СЕ!
КОЛАРОВ Е ПЪЛНА ДУПКА.
НЕ ПРОСЛЕДИ ДАЗЕ ДАЛИ ИМАМ ОВУЛАЦИЯ!
А 1 ГОД ХОДИХ ПРИ НЕГО.
ЗА НЕГО СА НАЙ-ВАЖНИ ХОРМОНИТЕ.
А ТРЪБИТЕ.............МОЖЕ И БЕЗ ТЯХ  :wink:
*

tusana

« Отговор #13 -: Април 27, 2007, 08:49:36 am »
както писах преди аз посещавах доктор коларов и благадарение на него съм една много щастлива мама.всеки сам преценяма къде се лекува. и не евярно,че не проследява цикъл и че не те помни и че лекува всичките еднакво и не го интересуват тръбите ..... напротив,но не искам да убеждавам никой.
*
« Отговор #14 -: Април 27, 2007, 10:10:48 am »
Kude se namira dr Stamenov? Izvinqvaite za latinicata:( i ako moje nqkoi da mi kaje kude moga da namerq Ginekolog-endokrinolog?

за ендокримолог горещо препоръчвам д-р Владимиров: www.ivf.bg

*
« Отговор #15 -: Април 27, 2007, 10:26:14 am »

за ендокринолог горещо препоръчвам д-р Владимиров: www.ivf.bg
[/quote]
И аз така!
Пристрастена към д-р Хаус!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #16 -: Април 27, 2007, 10:34:14 am »
тусана, не че нещо, ама още колко стари теми за коларов мислиш да изровиш. една много голяма част от нас не са доволни от него и честно казано тия агитации от нерегистриран потребител винаги са ми били много съмнителни... и сега си ми съмнителна. много се радвам за теб, ако това което пишеш е така, но мисля че стига вече - разбрахме и твоята позиция.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #17 -: Април 27, 2007, 17:01:23 pm »
Виж, ако се разровиш малко из форума ще видиш, че като че ли лекарите, които се ползват с най-голямо доверие в момента в София са д-р Стаменов и д-р Владимиров. Така, че не знам защо е нужно са избираш между Д-р Коларов и д-р Стаменов. Моя док лично е д-р Стаменов, който наистина е страхотен, но същите отзиви ще чуеш и за д-р Владимиров. Така, че избора е твой. Успех!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
« Отговор #18 -: Април 27, 2007, 17:15:53 pm »
Според мен посети и  двамата и сама прецени. Иначе аз също съм за д-р Стаменов защото е и моят лекар.Успех ти желая