0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля да споделите опита си, ако сте  правили лапароскопия  при д-р Янакиева. Благодаря предварително.
*
Re: Лапароскопия при д-р Янакиева в " Тина Киркова"
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2007, 11:50:07 am »
Правих преди две години и всичко мина добре, ако това те интересува!
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2007, 08:23:28 am »
Стоя пред дилема да избера нея или някой друг лекар. Затова исках да събера впечатления. Мерси за отговора. :)
*
« Отговор #3 -: Април 22, 2007, 13:21:49 pm »
 :P немога да кажа за лапароскопия но аз като цяло съм доволна от нея.лекувам се при нея отдавна и сме постигнали добри резултати остава да се справиме с бактериална вагиноза.....чувала съм че е добър специалист,желая ти успех.
*
« Отговор #4 -: Април 22, 2007, 22:30:50 pm »
А защо ще правиш лапаро?

*
« Отговор #5 -: Април 23, 2007, 09:03:02 am »
Аз и мъжът ми бяхме при доктор Янакиева.Когата за първи път отидохме при нея тя направи плана за изследвания и последното нещо в плана беше лапароскопия ака не открие друг проблем при мен или мъжът ми.
При нея спермограмата на мъжът ми беше просто идеална,мина доста време и аз реших да направим нова при друг специалист и чак тогава да преминем към лапароскопията и там се оказа проблема.Смених лекарката,но загубеното време от около две години няма как да си го върна.Моята препоръка е да направите консултация и при друг специалист защото не е нужно лапароскопия при теб като диагностична мярка ако мъжът ти не е изследван както трябва.