Здравейте,имам малък въпрос искам да започна да пия герикапс ,но не знам от кой ден мога да започна да го пия и до кога.Ще го предозирам ли ако го пия по две капсули на ден до края на цикъла?Причината за го започна е че до преди три месеца цикълът ми беше точно 28-дни знаех че на 28-ми ден сутринта аз сеотчитам.Сега от три месеца до сега "закотвих" на 25 дни.Смятам ,че малко повече витамини няма да ми навредят,но все пак бих искала да попитам,много пъти върша глупости и патя от това,по две на ден до края дали е предозиране?
Искам да споделя ,че този месец сама се прецаках май и съм на 70 процента убедена ,защото за първи път графиката ми беше страхотна и и сичко клонеше към заветните две чертички,до момента в който несъзнателно не се пазих физически.Имам предвид това,че последните два дена без да се усетя вдигах тежко и по цял ден стоях клекнала(боядисвайки ниско до земята нещо и си притисках с часове корема с колана на дънките)извършвах постоянни,клякания,ставания,навеждания и така два дена по 11-12 часа.Просто изникна една работа и по моя воля помагах и изведнъж изкървях.Плаках много,когато се усетих какво съм направила и се самообвинявам.Милото ме успокои,че ако е имало бременност поне така знаем,че можем да го направим по естествен начин.След всичките ми изследвания при мен нещата са добре т.е. няма причина да не мога да забременея,милото се е излекувал вече.
Малко се поскарахме и сега ще работя само под негов контрол (работим на едно място ),но пък това е дбре защото няма да си повторя тъпата грешка и да се правя на много силна господи не знам как можах да направя тази грешка,а чакаме от 4 години.
Много ви се извинявам наистина че ви товаря тук с това ,но се надявам с това да ви накарам да се пазите повече.
Какво за геритамина ?