0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
нещо за герикапс?
« -: Април 16, 2007, 10:49:17 am »
Здравейте,имам малък въпрос искам да започна да пия герикапс ,но не знам от кой ден мога да започна да го пия и до кога.Ще го предозирам ли ако го пия по две капсули на ден до края на цикъла?Причината за го започна е че до преди три месеца цикълът ми беше точно 28-дни знаех че на 28-ми ден сутринта аз сеотчитам.Сега от три месеца до сега "закотвих" на 25 дни.Смятам ,че малко повече витамини няма да ми навредят,но все пак бих искала да попитам,много пъти върша глупости и патя от това,по две на ден до края дали е предозиране?
Искам да споделя ,че този месец сама се прецаках май и съм на 70 процента убедена ,защото за първи път графиката ми беше страхотна и и сичко клонеше към заветните две чертички,до момента в който несъзнателно не се пазих физически.Имам предвид това,че последните два дена без да се усетя вдигах тежко и по цял ден стоях клекнала(боядисвайки ниско до земята нещо и си притисках с часове корема с колана на дънките)извършвах постоянни,клякания,ставания,навеждания и така два дена по 11-12 часа.Просто изникна една работа и по моя воля помагах и изведнъж изкървях.Плаках много,когато се усетих какво съм направила и се самообвинявам.Милото ме успокои,че ако е имало бременност поне така знаем,че можем да го направим по естествен начин.След всичките ми изследвания при мен нещата са добре т.е. няма причина да не мога да забременея,милото се е излекувал вече.
Малко се поскарахме и сега ще работя само под негов контрол (работим на едно място ),но пък това е дбре защото няма да си повторя тъпата грешка и да се правя на много силна господи не знам как можах да направя тази грешка,а чакаме от 4 години.
Много ви се извинявам наистина че ви товаря тук с това ,но се надявам с това да ви накарам да се пазите повече.
Какво за геритамина ?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: нещо за герикапс?
« Отговор #1 -: Април 16, 2007, 11:17:10 am »
Здравите круши вятър ги не брули.
Герикапс се пие до овулацията по едно на ден, повече не е необходимо.
Пие се през месец.
Имай предвид, че пречи на усвояването на калция. Така че умерено, за да не си навредиш.
*
« Отговор #2 -: Април 16, 2007, 11:20:56 am »
Благодаря ти Лали 
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #3 -: Април 16, 2007, 12:54:39 pm »
Коко, не се самообвинявай така, мила. Ами то не може чак пък толкова все да се пазим. И аз бях така - след ову никакво вдиане на тежко, пиене на алокохол, седене в задимени помещения, като се налага да пътувам се тревожа, че много друса и т.н. Голямо пазене, а файда никаква. Сега си живея нормално и чакам моето малко чудо. Е, щом видя двете чертички, ще съм предпазлива и ще спазвам съветите на лекаря си. Но предварително - само излишно хабене на нерви, дето и без друго не са ни останали много покрай това чакане.
Успех и дано скоро спре да ти идва М. за 9 месеца :)

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #4 -: Април 16, 2007, 19:44:49 pm »
Искам да споделя ,че този месец сама се прецаках май и съм на 70 процента убедена ,защото за първи път графиката ми беше страхотна и всичко клонеше към заветните две чертички,до момента в който несъзнателно не се пазих физически.Имам предвид това,че последните два дена без да се усетя вдигах тежко и по цял ден стоях клекнала(боядисвайки ниско до земята нещо и си притисках с часове корема с колана на дънките)извършвах постоянни,клякания,ставания,навеждания и така два дена по 11-12 часа.Просто изникна една работа и по моя воля помагах и изведнъж изкървях.Плаках много,когато се усетих какво съм направила и се самообвинявам...

kokodi,ако това ще те успокои,ще ти кажа,че съм имала много перфектни графики,но никога не съм имала щастието да ги завърша със заветните две чертички.Не си тормози главицата със самообвинения,може да не си била бременна.Нищо лошо не си направила.Живей си нормално,то ако ще стане,ще стане! :)И спазвай съвета на Лали,относно "Герикапс"-а!Успех! :bfp1: :crossfingers: preggo stork-girl :babyflips: :goodluck: :sunshine: :bighug:
*
« Отговор #5 -: Април 17, 2007, 08:46:06 am »
Благодаря ви милички времето лекува,все още съм на 26 така,че след тези 4 години чакане още малко месеци няма да са толкова голям проблем.Аз постоянно,упорито казвам на милото ,че каквото и да става детенце ще си имаме по един или друг начин,силно го вярвам,че ще стане и при вас ако и този месец не стане ние отиваме на инси ,но за сега нека да мине Април пък после ще му мислим.Милото не ми дава много много да влизам тук в този сайт понеже виждайки колко много надежди има тук и колко много болка има се натъжавам,но без вас не мога.
Благодаря ви :bighug: :hug2:
*
« Отговор #6 -: Април 17, 2007, 20:11:27 pm »
Аз също го пиех,по едно на ден до овулацията.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #7 -: Април 17, 2007, 22:03:33 pm »
Милото не ми дава много много да влизам тук в този сайт понеже виждайки колко много надежди има тук и колко много болка има се натъжавам,но без вас не мога.
Благодаря ви :bighug: :hug2:

:bighug: :bighug: :bighug:Така е!Тука сме като едно голямо семейство! :wink:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #8 -: Април 18, 2007, 06:33:29 am »
На мен доста ми помогна и все още ми помага.
Схемата, Лали вече ти я е дала. :D
Успех!

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #9 -: Април 18, 2007, 16:25:17 pm »
Денис, би ли казала точно как  ти помогна герикапса?
И по принцип за какво помага? Смятам и аз да започна да го пия като си подновя опитите.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #10 -: Април 18, 2007, 21:07:13 pm »
ПРИЛОЖЕНИЕ:
Като добавка към храната GERICAPS® е предназначен да обезпечава дневната физиологична потребност на организма от витамин А. Подходящ е за профилактика при витаминен А и Е дефицит в следните случаи:
при нарастващо отслабване на зрението
при кератози по кожата и лигавиците
за стимулиране на половата активност
при отслабена съпротива на организма към инфекции
при смущения в растежа на косата и ноктите
при слухови смущения
при смущения в критическата възраст на мъжа и жената
при хора в напреднала възраст с миозити и мускулна дистрофия
при стерилитет, ентерити, хематопатии, фотофобия, парадонтоза, гингивити, акне, дискератози
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #11 -: Април 19, 2007, 06:48:32 am »
Денис, би ли казала точно как  ти помогна герикапса?
И по принцип за какво помага? Смятам и аз да започна да го пия като си подновя опитите.
Подобрява функцията на ЖТ и подпомага синтеза на прогестерон.
ПП.Това обаче не означава, че трябва да се приема безразборно  :wink:
Пие се по схема. Консултирай се с лекар

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #12 -: Април 19, 2007, 11:13:57 am »
Мерси много на Ади и Денис за информацията! :P