Моми4ета,не разбирам как изнасянато на факти ви кара да използвате квалификации като неадекватно,арогантно /lora.d,и т.н.Съобщавам ги не за да полу4а хвалебствени слова,а защото искам най-сърде4но да ви помогна като спестя лутането и загубеното време на което съм жертва аз.Когато 4овек търси помощ,би трябвало да е отворен за нея.Мислите ли,4е през тези 24г.стерилитет не съм опитала вси4ко,което са ми препоръ4али лекарите?Опитах и алтернативни методи. Виждате,4е при мен те имаха по-добър резултат.Относно степенуването на болката и проблемите,за което ЛОРА.Д обръща внимание,съм съгласна,4е за всеки ли4ната драма е най-голямятя,но дано да не разберете,4е с годините се умножава.
Мила зизунка06,искам да ти кажа,4е ако стигне6 до донорска яицеклетка,приеми го като ле4ение на психиката ти.Това успокоявя съзнанието и би могла да произведеш най-нео4аквано ка4ествени фоликоли,които да са достатъ4ни за собствено детенце.Освен това ако нямя6 сестра и си съвсем сама ,както съм аз,много трудно ще намери6 донор..Другият проблем,който трябва да решите е дали искаш да го познаваш или не./донора/.Пове4ето ще те посъветват да е анонимен,но не и аз.Трябва да знаеш детето какви гени би могло да има.Мога да ти говоря още много по твоя проблем,но в слу4ай 4е се заинтересуваш.За да не бъда толкова многословна и в тяжест на другите ,в на4алото исках да ми пошеш на ли4ната ел.поща,но Лора.Д ме възприе като хазартен вирус.Аз дори излазох от анонимност ,за да ти съ4увствам.Желая на теб спокойствие и успех в който не се съмнявям.