0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Незнам какво става с този мой организъм
« Отговор #20 -: Май 10, 2007, 19:09:24 pm »
Здравейте момичета,
 Не сте ми оспамили темата, аз се радвам да чета всякакви мнения, защото аз по този начин се уча.
За гладуването аз мисля, че специално на мен не би ми се отразило добре дори и под лекарски контрол поради това, че съм си слабичка по принцип и незнам едно гладуване дали е добро за мен.
Аз живея в Канада и тук моята клиника ми препоръча акупунктура на която ходя вече няколко месеца. Клиниката работи със специалист който се занимава специално със акупунктура на жени със стерилитет. Тук е много популярно да се прави акупунктура преди и след трансфер.Това не означава че при всички жени ще подейства, но е широко разпространен метод тук.
За радост моите хормони се регулираха от самосебе си, след почти 20 дневно кървене след прекратено ин витро. Скоро ще започвам подготовка за ново ин витро.
Радвам се, че пишете и споделяте в моята тема.
*

valia55411

« Отговор #21 -: Май 10, 2007, 23:09:35 pm »
Моми4ета,не разбирам как изнасянато на факти ви кара да използвате квалификации като неадекватно,арогантно /lora.d,и т.н.Съобщавам ги не за да полу4а хвалебствени слова,а защото искам най-сърде4но да ви помогна като спестя лутането и загубеното време на което съм жертва аз.Когато 4овек търси помощ,би трябвало да е отворен за нея.Мислите ли,4е през тези 24г.стерилитет не съм опитала вси4ко,което са ми препоръ4али лекарите?Опитах и  алтернативни методи.  Виждате,4е при мен те имаха по-добър резултат.Относно степенуването на болката и проблемите,за което ЛОРА.Д обръща внимание,съм съгласна,4е за всеки ли4ната драма  е най-голямятя,но дано да не разберете,4е с годините се умножава.
 Мила зизунка06,искам да ти кажа,4е ако стигне6 до донорска яицеклетка,приеми го като ле4ение на психиката ти.Това успокоявя съзнанието  и би могла да произведеш най-нео4аквано ка4ествени фоликоли,които да са достатъ4ни за собствено детенце.Освен това ако нямя6 сестра и си съвсем сама ,както съм аз,много трудно ще намери6 донор..Другият проблем,който трябва да решите е дали искаш да го познаваш или не./донора/.Пове4ето ще те посъветват да е анонимен,но не и  аз.Трябва да знаеш детето какви гени би могло да има.Мога да ти говоря още много по твоя проблем,но в слу4ай 4е се заинтересуваш.За да не бъда толкова многословна и в тяжест на другите ,в  на4алото исках да ми пошеш на ли4ната ел.поща,но Лора.Д ме възприе като хазартен вирус.Аз дори излазох от анонимност ,за да ти съ4увствам.Желая на теб спокойствие и успех в който не се съмнявям.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #22 -: Май 10, 2007, 23:40:25 pm »
Малко ми е странно, че Доц. Маркова е провела ин-витро на 46 годишна жена.
Може и да греша все пак.
*

valia55411

« Отговор #23 -: Май 10, 2007, 23:44:26 pm »
Мила Sunniflower,има литература във врзка с тази система на гладоле4ение,което фсъщност е плодова диета.Използва се успешно за дебели и много слаби хора,защото принципът на ле4ение е друг.Трябва добре да си подготвена със знания, и непременно под лекарски контрол. Аз си го позволих сама,защото го правя от 20г. и си познавам реакциите на организма.След като нямях успех,се консултирах с д-р Емилова,лекуваща по тази система и едва,когато спазих нейните препоръки,полу4их добрия резултат.п.с.

Извинете ме,4е в предишната публикация се обръщам и към у4астник от другс темс,но виждам,4е двете теми се 4етат от едни и същи хора.