0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

след лапаро
« -: Април 28, 2007, 21:18:04 pm »
zdraveite momicheta, molja vi ako imate informatzija da mi pomognete malko -sled laparoskopija s dobur rezultat, njama srastvanija, njama poveche kisti, otnovo ne mi idvam., preporuchaha mi oligometril, njakoi pil lie i kakvi sa rezultatite, vazmogno li e dokato go pija da nastupi bremennost i da probvam li za bebche :(

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Април 29, 2007, 08:31:19 am от Lali »
*
Re: sled laparo
« Отговор #1 -: Април 28, 2007, 21:41:57 pm »
zdraveite momicheta, molja vi ako imate informatzija da mi pomognete malko -sled laparoskopija s dobur rezultat, njama srastvanija, njama poveche kisti, otnovo ne mi idvam., preporuchaha mi oligometril, njakoi pil lie i kakvi sa rezultatite, vazmogno li e dokato go pija da nastupi bremennost i da probvam li za bebche :(
ако става въпрос за ОРГАМЕТРИЛ това е противоза4атъ4но,неможе да забременееш,аз преди седмица правих лапаро,преди менструацията ми по4ти я нямаше и се надявам,4е ще се оправи,но като гледам при теб....Успех!
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

Re: след лапаро
« Отговор #2 -: Май 01, 2007, 15:17:36 pm »
ami z aorgametril stava vupros, ot tolkova pritesnenija veche pochnah gluposti da pisha.Zakusnjava mi, dori i sled laparoskopijata i fenestratzijata na jaichnitzite, preporuchaha mi go za da se zasili ovulatzijata i da moge da se poluchi bremennost, no lekarja ne mi objasni mnogo osven kak tochno da go pija i za tova se oburnah kum vas  za molko pomosht i info, predvaritelno vi blagodarja i uspeh na vsichki :)