zachatie@gmail.com
facebook
За нас
Контакти
Вход
Новини
Библиотека
Овулационен календар
Форум
Направете дарение
Библиотека с информация по въпросите на стерилитета
Вход
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Вход
Boxed Container
Hide Carousel
www.zachatie.org
Репродуктивно здраве
Опити за забременяване
(Модератори:
rally_pat
,
petqst
,
marsi
)
Всичко е ОК, а не става ???
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
julia.popova
5
Всичко е ОК, а не става ???
«
-:
Април 19, 2007, 17:48:54 pm »
Здравейте!
От 6 месеца правим опити и не става! Още от самото начало тръгнахме и по лекари!
Смерматограмата е нормална; хормоните ми са в граница; хламидии, микробиология - всичко е ОК; проходими тръби; преди месец почнахме да следим и фоликулите...нямах овулация! Доктора ми каза, че образувам фоликули, но не достатъчно големи за да се отделят и се съмнява за СПКЯ!Пия дуфастон от 16-ти ден, защото имам нередовна менструация; фолиева киселина и аспирин! Не знам какво да правя вече? Утре ще ходя и на ендокринолог за подробни изследвания!
Моля ви се каже ми какво да правя???
Забравих да ви каза, че съм на 24 год.
«
Последна редакция: Април 19, 2007, 17:55:03 pm от julia.popova
»
Активен
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
Lan
2368
Re: Всичко е ОК, а не става ???
«
Отговор #1 -:
Април 19, 2007, 17:56:03 pm »
Виж във подфорума "Хормонални проблеми при жената. СПКЯ." има много теми, които ще са ти интересни предполагам.
Активен
baracuda
5348
Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
«
Отговор #2 -:
Април 19, 2007, 18:34:07 pm »
julia.popova
,а защо заглавието ти е "Всичко е ОК, а не става ???"?Ами ти сама си написала няколко признака,които не са в граници за нормално забременяване.Съвсем не искам да те плаша,но като си вземеш и готовите изследвания от ендокринолога,а също и направените други,отиваш НАПРАВО в Клиника по стерилитет.При кой доктор си ходила досега?...Пък,от друга страна за твоята възраст 6 месеца са малък период за опити...Но струва ли си да губиш време,когато проблемите ти са решими на този етап и можеш лесно да ги ликвидираш!Успех!Пиши какво е развитието при теб!
«
Последна редакция: Април 19, 2007, 21:19:11 pm от baracuda
»
Активен
Провалът винаги се увенчава със успех,стига да упорстваш.
White
3815
«
Отговор #3 -:
Април 19, 2007, 18:45:33 pm »
Юлия, първата част от заглавието ти е грешна, уви.
Няма как да стане, ако няма овулация.
Изчакай си прегледа утре. Събери си всички изследвания в папка и си запиши час в специализирана клиника. Това ще ти спести нерви и време.
Късмет и горе главата. За всяка болка има лек. Трябва само да поискаш.
Активен
"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
лили
2151
мързи ме да натискам шифт-а
«
Отговор #4 -:
Април 19, 2007, 19:06:11 pm »
що за идиот е тоя лекар дето почва от снимка на тръбите и после прави фоликулометрия
. това като първо
като второ леееко ме съмнява да си със спкя и хормоните да са ти добре.
като извод спри да си губиш времето с тоя
Активен
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Verra
245
«
Отговор #5 -:
Април 19, 2007, 20:50:18 pm »
Ако цикъла ти е нередовен, то овулацията ще е по различно време всеки месец. Дали пък не е възможно да си била на фоликуломертия в неподходящия момент (когато е минала или е било твърде рано). Още повече, че си правила такава в един или два цикъла. Според мен е рано да се каже, че си с СПКЯ. Има и не овулативни цикли все пак.
На моя бивш док например не му беше ясно дали О е минала или предстои.
А ти засичаш ли О и по друг начин? Температурните графики какво показват? Лентички за овулация?
Активен
/>
Мели
Д-р Мариела Даскалова
12161
Timeo Danaos et dona ferentes
«
Отговор #6 -:
Април 19, 2007, 20:56:30 pm »
Юлия, както го описваш, май не всичко е ок при тебе. Самият факт, че имаш нередовна менструация, вече е проблем. Можеш ли да кажеш кои точно хормони си изследвала, в какви стойности са, освен хормони някакви други изследвания направила ли си?
Активен
"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре