0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Опитах се да се свържа с д-р Кирчева в Пловдив, но оператор ми съобщи, че телефонът е променен.
Ще бъда много благодарна, ако някой може да ми даде новия й номер.
 :)
*
Re: Търся новия телефон на д-р Кирчева в Пловдив
« Отговор #1 -: Март 27, 2007, 13:55:06 pm »
От колко време опитвате за бебе?
Какво сте направили до сега (какви изследвания)?

Кой те насочи към Кирчева и за какво?

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #2 -: Март 27, 2007, 14:01:39 pm »
Правя опити да забременея от 9 години. Установиха ми липса на овулация. Около една година ми правиха хормонална терапия, няколко инсеминации, след това инвитро. Крайният резултат е, че си нямам бебче, което да гушна...
При д-р Кирчева са ходили 2 мои познати, които също имаха проблем със забременяването. Сега и двете разхождат децата си...
« Отговор #3 -: Април 02, 2007, 19:09:27 pm »
На мене скоро ми дадоха нейн телефон, но не съм сигурна дали е същия.
Ето какво имам: 032- 28 3222. Някакъв мъж се обаждал и той обяснявал как се стига до д-р Кирчева.
Аз също имам две познати които след като са я посетили са забременяли, дори едната е ходила два пъти и двата пъти е забременяла.
*
« Отговор #4 -: Април 02, 2007, 22:11:51 pm »
Моят мъж също пи доста време от билките и имаше подобрение на спермограмата.
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #5 -: Април 03, 2007, 10:34:53 am »
Като се отвори дума за Кирчева та се сетих...тя докторката ли е наистина или билкарка? Просто питам...все това съм се чудила  :)
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #6 -: Април 03, 2007, 11:19:38 am »
Докторка, за съжаление. За срам на системата.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #7 -: Април 03, 2007, 19:55:08 pm »
Докторка, за съжаление. За срам на системата.
Все имах надежда, че е просто билкарка.....
Мерси Мели :wink:
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*
« Отговор #8 -: Април 10, 2007, 10:42:32 am »
Здравейте моя мъж ходи три години и половина при нея с цел подобряване на спермограмата.При последните посещения ни уверяваше,че активноста е 60-70% и бебето трябва всеки момент да стане.Още половин година в очакване докато не стигнахме до София и почнахме изследвания наново и пак същите очайващи резултати. На мъжа ми му правиха и биопсия на тестисите и се оказа ,че там няма нищо ,а тя ни увещаваше за високи проценти и че всичко е наред.Това с надеждата от нейна страна и резултатите от друга доста срина моя съпруг.Това е нашата история,но имаме и познати ,които ходиха при нея и сега от бездетно семейство са многодетно.