Здравей,YANA.Съжалявам,че ти отговарям късно,но нека споделя моя опит.Екипа на варненския инвитро център е малък,но за сметка на това имат добра организация и много добри резултати(а това е най-важното).Имаш няколко възможности:
1.Преглътни това отношение и си запиши час,ако все още не си го направила.В момента доц.Маркова е в отпуска и е възможно да ти дадат час чак за септември.Ако ще те успокоя това отношение не е само към теб,тя просто е много натоварена.Била съм свидетел на нейни разговори с момичета,които я тирсят директно в АГ-то и тя им казва да си запишат час в Майчин дом,а там тя работи само във вторник и четвъртък и часовете се дават за месец напред.Но всечко това прави само в случай,че си сигурна,че си за ИКСИ.Наистина са много натоварени и доколкото разбрах за есента нямат възможност да поемат нови момичета,но винаги има вратички.А пък съм сигурна,че след визуалния ви контакт ще си промениш мнението за докторката.
2.Говори пак с Александров,обясни му и го питай само Маркова ли прави стимулациите.Та той може да ти даде тел. на д-р Чернева и съответно тя да проведе твоята стимулация(тя също е от екипа,така че не се притеснявай,просто не е толкова известна като другата)
3.Можеш да отидеш в София,но там успеваемостта е много по-ниска(да ме извиняват другите момичета,но говоря от лични впечатления) и организацията не е на ниво.Не възприех няколко неща в клиниката на доц.Щерев.Това,че ме гледаха 2-3 лекарки по време на стимулацията и всяка имаше различен поглед на нещата.Самия трансфер-без УЗ, просто цели се някъде но къде ли отива всичко-това за мен беше недопустимо и въпреки,че бях казала,че предпочитам при мен да е с УЗ това не стана.
Говоря всички тези неща от собствен опит,по-точно ти споделям.Мисля,че си избрала правилния път,но трябва да преглътнеш гордостта си(поне така направих аз),да си пълен непукист относно отношението(ще видиш каква лудница е при тях и тогава ще ги извиниш мислено) и ти пожелавам успех.