0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,момичета,
направиха ми изследване с апарат с електромагнитни сигнали - оберон се казва, и ми кааха, че има вероятност да имам този вирус, и то в доста изразена форма. Дадоха ми билкови капки и гел за изчистване от токсините.
Да кажа защо отидох, от година правим опити за бебе, а имам и много силен предменструален синдром - в лошите моменти стига до 3 седмици преди цикъл. според моята лекарка, това не е заболяване.но мен всичко ме   боли. вземала съм дуфастон - от който се подух ужасно и сикъла ми закъсня много, биха ми инжекция.лекарката ми каза да го спра. сега не знам какво да правя.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Ох, момиче. Иди на лекар. Не вярвай на глупости.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Насочете се към клиника по стерилитет. С билки и капки няма да стане, "трябва и акъл".
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
офф
како, какво е акъл?  :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
питай дядо си, той ще ти каже :wink: :lol:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда