0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ТЕРМОСТИМУЛАЦИЯ
« -: Януари 29, 2009, 16:50:49 pm »
НЯКОЙ ПРАВИЛ ЛИ Е ТЕРМОСТИМУЛАЦИЯ АЗ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ 14 ПРОЦЕДУРИ МОЖЕ ЛИ ВАШЕТО МНЕНИЕ. ЛЕКУВАМ СЕ ПРИ ПРОФЕСОР НАЙДЕН ПРАНЧЕВ. ИМАТЕ ЛИ ИНФОРМАЦИЯ. :oops:

От Модератора: Моля не пиши с главни букви само и единствено!!! Ползването на главни букви в интернет пространството се счита за крясък!
« Последна редакция: Февруари 01, 2009, 22:25:43 pm от rally_pat »
Re: ТЕРМОСТИМУЛАЦИЯ
« Отговор #1 -: Януари 29, 2009, 17:29:42 pm »
За пръв път чувам за такова нещо. Кажи каквото знаеш, поне долу-горе да стане ясно.
« Отговор #2 -: Януари 29, 2009, 21:08:30 pm »
ами и аз незнам от 1 месец ходя в кабинета на професор найден пранчев и ми назначи тази процедура предсавлява нещо като маша за коса процедурата трае 30 мин. и се прави 14 пъти можеби е някакъв тип вагинална нагрявка
« Отговор #3 -: Януари 29, 2009, 21:50:17 pm »
Бягай от там, ама бързо.
Надявах се, че вече не практикува този шарлатанин  :?

lb2f
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Януари 29, 2009, 22:02:24 pm »
аз не съм срещала досега това име.
а какво ти "термостимулира" този професор и защо?
какъв ти е проблемът точно - имаш ли поставена диагноза?
като пуснеш Google търсене за "термостимулация", излизат сайтове на СПА-хотели и центрове за физиотерапия, една процедура струвала 3 лв.

не съм чела досега някоя жена с проблемно забременяване да е правила такова лечение за стерилитет...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Януари 29, 2009, 22:13:10 pm »
Той професора така и ендометриоза лекува, нищо не знаеш ти  :lol:
А ква хигиена е там...
И как поставя диагнози...
Леле, кви спомени ми докара таз тема  :?

lb2f
« Отговор #6 -: Януари 29, 2009, 22:23:02 pm »
моля ви за повече мнения аз наистина съвсем се обърках та нали все пак е професор вече три години правим опити да си имаме бебче на мъжа ми всичко му еок аз имам 16 г. дъщеря от първи брак но сега явно имам проблем предстои ми иследване на хормони и започнах да си меря бт но и там май не всичко е наред от първия ден е 37.1 37.0 36.9 37.0 37.0 вече незнам какво да правя
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Януари 29, 2009, 22:26:29 pm »
самият факт, че е професор, още не значи, че е специалист по стерилитет.
отзивите за него, които намерих по други форуми, не са добри. ето и тук 2 момичета ти казват да стоиш настрана от него.
това не е сериозно, да ти се назначават някакви измислени процедури, които никой тук не е чувал, а да не ти е поставена диагноза.
от какво те лекува, след като не е установен какъв е проблемът?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #8 -: Януари 29, 2009, 23:12:06 pm »
Бягай от там!!!
Аз съм третата, която ти го казва :wink:
Правила съм такива процедури там и изобщо не ми се навлиза в подробности защо никой не трябва да стъпва там :? Титлата му честно казано не съм наясно как точно е придобита, но не знам някой ще се наеме ли да я оспорва.
Този професор и термостимулация прави така, и възпаления лекува така, и кисти маха така, а Джази ти е казала, че и ендометриоза така оправял 8O
Ориентирай се към специалист или център по репродуктивна медицина.
от какво те лекува, след като не е установен какъв е проблемът?
Jam, той просто всичко лекува, вероятно профилактика прави в конкретния случай :x
« Последна редакция: Януари 29, 2009, 23:14:12 pm от via »

« Отговор #9 -: Ноември 17, 2010, 20:45:39 pm »
Аз имам две деца благодарение на този човек. Брат ми също е роден благодарение на него. Братовчедка ми и дъщеря й също са живи благодарение на него. Ако отидете до кабинета му ще видите табла със снимки на една мънчка част от жените, на които е помогнал. Не ви ли хрумна на тези дето сте против, че апарата, който ползва има различни функции и настройки. Може да изглежда еднакво отстрани, но не е. Аз се готвя за трето дете и дано е жив и здрав да изроди и него. Успех на всички.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #10 -: Ноември 28, 2010, 09:28:28 am »
Ужас, настръхнах. :(
 eemp имаш ли доказана диагноза или проблем с който той се е справил?
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #11 -: Ноември 28, 2010, 11:46:09 am »
eemp как да разбирам думите ти? Той те е израждал или си се сблъсквала с проблема стерилитет и той те е лекувал?