0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gost 20.03

Резултат кръвен тест
« -: Март 20, 2007, 13:44:20 pm »
Здравейте момичета!

Знам че по темата се е писало много и аз като всеки удавник си търся сламка за която да се хвана :(
Ето и моят случай, след фоликулометрия този месец ми биха прегнил на 08.03. вечерта и правихме кекс на 09.03. вечерта и на 10.03 сутринта. Днес 20.03. си направих кръвен тест, чиито резултат е 2 т.е. отирцателен.
Дали не е твърде рано за теста? Има ли вероятност все пак да има бременност. Първия ден от ПМЦ ми беше на 23.02, но последните месеци, цикъла ми малко варира като продължителност, та.... Имам ли шанс за сламка???? :( :( :(
Re: Резултат кръвен тест
« Отговор #1 -: Март 20, 2007, 18:08:38 pm »
gost 20.03  - предвид времето минало след последния прегнил, имаш право на сламка, пък даже и на дъска  :lol: Потърпи още малко (до деня на редовния МЦ) и ако не се появи пусни нов тест...

Успех

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

gost 20.03

« Отговор #2 -: Март 20, 2007, 18:57:13 pm »
Благодаря ти за сламката. Цял ден очаквах някакъв отговор и много съм признателна за включването ти  :)
Оценявам жеста и искрено се надявам да мога да се похваля с добра новина и да провлача крак и за всички вас!!!!
*
« Отговор #3 -: Март 20, 2007, 19:02:46 pm »
искрено се надявам да мога да се похваля с добра новина

и аз се надявам да е ок всичко  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Март 20, 2007, 19:54:25 pm »
Рано е.