Като стана въпрос за витамини и аз да питам.В 13 г.с. ми изписаха Топ левюр.Купих ги,започнах ги,но видях,че в тях фолиевата е само 0.2 мг и лекарката да пия ли допълнително фолиева.Каза ми,че витамините били от 16 г.с.,а сега да пия фолиевата.Вече карам 16-тата и мисля утре да почвам витамините,но какво да правя с фолиевата.Ако взимам и нея,заедно с тази от витамините стават 0.6 мг.Ако я спра остават само 0.2 мг.Как е по-добре за бебето?
В ЖК ми назначиха изследвания на някакъв австралийски вирус и сифилис,плюс кръвна картина предполагам /резултатите са написани неразбираемо с главни латински букви/.Смятам да се доизследвам по собствена инициатива,но не знам освен токсоплазмоза какво още е нужно,за да съм спокойна че съм направила каквото трябва.Моля ви за съвет.
Васе,трябваше да ги излъжа,ама още първия път,защото на УЗИ снимките на видно място излиза датата на ПРМ.А и мислех,че е напълно естествено лекарката да отчете датата на овулацията,все пак тогава е станало оплождането и недоумявам защо всички толкова държат на другата дата,която служи за ориентир в общия случай.