Ако сте чели написаното от Мози, тя никаде не е писала, че се е възползвала втори път от здравната каса! Първия път при Стаменов да, но вторият не е. Това че проф. Карагьозов е казал, че е подходяща за влючване в програмата не означава че е включена. Самата тя е написала, че веднага е започнала със стимулациите и толкова. Поне аз не прочетох нещо по-различно. Колкото до това защо не сме писали по-рано аз лично съм обяснила за себе си, а и когато аз правих първия си опит, не съм сигурна, че изобщо този форум е съществувал, а честно да призная не знам от кога съществува, но сега преди няколко месеца, когато разбрах за форума се опитах да се включа, но бях меко казано изритана, наречена клакьорка и какво ли не, само защото бях написала, че съм доволна и благодарна на доц. Ватев и екипа му, и че смятам да остана негова пациентка. Сега се получава същото, е какво повече да кажа? Това, че подлагате самоличността ни на съмнение и едва ли не трябва да се обясняваме и доказваме кои сме е доста унизително, до сега не съм прочела тук пациентка на друг лекар да бъде нападана по този начин и така брутално гонена. Не характеризирам всички тук далеч съм от тази мисъл, но смятам, че всички виждат какво се получава, като краен резултат - заключена тема! Как да продължаваме да пишем и как точно и с каво да ви помогнем, когато вие не желаете.