0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Д-р Гиздов ?
« -: Ноември 16, 2007, 13:28:53 pm »
Знаете ли нещо за д-р Гиздов от Военна болница? Доволни ли сте?
*
Re: Д-р Гиздов ?
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2007, 17:10:44 pm »
Аз съм ходила при него.Внимателен е. Двал ми е направление за хормони без да му се моля. Когато разбра за извънматочните ми предложи хидротубация и ме прати за СГ в Цилалаб, след което ми беше написал рецепта за Клостилбегит. До там ми бяха срещите с него. Не за друго ,просто реших ,че е крайно време да се обърна към клиника по стерилитет. При теб незнам какъв е случая и какво точно очакваш от него.
Чувала съм ,че е карал практика в клиника по стерилитет , но коя...незнам.
« Отговор #2 -: Ноември 24, 2007, 11:42:02 am »
Благодаря ти ara!

Просто ми се искаше да зная дали е добър, за да ходя при него. И дали мога да разчитам на него като специалист изобщо.

Поздрави!
« Отговор #3 -: Декември 07, 2007, 09:25:36 am »
Д-р Гиздов е много добър специалист, при него ходя не само аз, но и мойте приятелки и всички сме много доволни. Относно това къде е карал стажа си ... в клиника Свети Лазар, не съм сигурна дали и сега не поработва там. Не се плашете, а го посетете :)
« Отговор #4 -: Октомври 09, 2009, 15:21:29 pm »
 Посещавах др Гиздов в период от няколко месеца, най-вече във връзка със хормоналният препарат, който ми изписа. Бих желала да изразя огромното си разочарование от този лекар както в професионално отношение така и от чисто човешка гледна точка. При все всички хвалби изписани по негов адрес този доктор неможа за 3 поредни прегледа да открие че имам поликистоза на яйчниците и то в доста напреднал стадий. Да не говорим, че ми изписа противозачатъчни без дори да ми направи преглед, при което сериозно влоши състоянието на кожата ми  . Арогантното му отношние коментирано тук във форума като "по- освободено" е крайно недопустимо като се има предвид сферата, в която работи.
Съветвам всяко уважаващо себе си момиче да не стъпва при този лекар, защото предполагам ще се съгласите,  че здравето не си го намираме на улицата и ни е прекалено скъпо, за да позволяваме някакви непрофесионалисти да го съсипват.

http://frognews.bg/news_12393/Lekar_otkaza_pregled_na_bremenna_jena/